Payitaht Abdülhamid Marco Kimdir? Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 23:09
0

TRT’nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 2017-2018 sezonuna yepyeni oyuncu kadrosuyla iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Payitaht Abdülhamid kadrosuna yeni dahil olan Marco kimdir? Gerçek adı, yaşı, ve daha önce yer aldığı projeleri sizler için araştırdık. 

Bir dönem dizisi olarak ekrana gelen Payitaht Abdülhamid tarihin hiç bilinmeyen yönlerine ışık tutuğu için ilk sezonda oldukça büyük ilgi gördü. Haziran ayında sezon finali yapan dizi yaklaşık 3 ay bir aranın ardından yeni bölümleri ile ekrana gelmek için gün sayıyor.

Dizide Abdülhamid Han’ın padişahlık yaptığı dönemde onu tahttan indirmek ve imparatorluğun çöküşünü hızlandırmak için haince hazırlanan planlar anlatılıyor.

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Can Sipahi, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gözde Kaya ve Duygu Gürcan, gibi daha pek çok başarılı isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yepyeni isimler dahil oldu.

Payitaht Abdülhamid’in 2017-2018 sezonu için kadrosuna katılan isimler: Volkan Keskin (Murad), Kevork Malıkyan (Parvus) Taner Ertürkler (Selim Paşa), Cemre Baysel (Firuze), Nik Xhelilaj (Marco), Hacı Ali Konuk (Aşçı Fadıl), Güzide Arslan (Dilşat), Leya Kırşan (Güzide), Yusuf Aytekin (Söğütlü Osman), Mehmet Sabri Arafatoğlu (Şeyhulislam), Ercüment Fidan (Lord William) gibi başarılı oyuncular.

Payitaht Abdülhamid Marco Kimdir? (Nik Xhelilaj)

1983 doğumlu Arnavut kökenli genç oyuncu Kayıp Şehir dizisinde gösterdiği performansıyla tanınmıştır. Çoğu yurt dışında olmak üzere pek çok dizide rol alan Nik Xhelilaj şimdilerde Payitaht Abdülhamid dizisi için kamera karşısına geçecek.

Payitaht Abdülhamid Selim Paşa Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Payitaht Abdülhamid Dilşat Kimdir? Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu?