Payitaht Abdülhamid Firuze Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu


Güncelleme: 20 Eylül 2017 : 22:29
0

Payitaht Abdülhamid dizisindeki Firuze karakterini kim canlandırıyor? Payitaht Abdülhamid dizisindeki Firuze karakteri kim? Gerçek adı ne? gibi sorulara sizler için yanıt aradık.

2016-2017 sezonun en başarılı dizilerinden birisi olmayı başaran Payitaht Abdülhamid dizisi yakaladığı başarı sayesinde yeni sezon onayını da kolayca almıştı. Yeni sezon onayının alınmasının ardından kadroya bazı eklemeler yapıldı. Kadrosunu güçlendiren dizi genç oyunculara da şans vermeyi seçti.

Payitaht Abdülhamid dizisine yeni sezonda giren isimlerden birisi de Firuze karakteri ile Cemre Baysel oldu. Cemre Baysel’in hem başarılı oyunculuğu hem de güzelliği izleyiciler tarafından merak edilmesini sağladı.

Cemre Baysel, 1999 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 18 yaşında olan oyuncu daha önce Yeşil Deniz dizisinde iki sezon boyunca Gonca Makasçı rolünde yer aldı.

Cemre Baysel, genç yaşına rağmen Yeşil Deniz dizisinde oldukça üstün bir performans gösterdi. Dizide yer aldığı yıllarda 15-16 yaşında olan oyuncu hem derslerini hem de oyunculuğunu oldukça iyi bir şekilde bir arada götürmeyi başardı.

Yeteneği ile büyük beğeni toplayan oyuncu daha sonra Kanal D’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olmayı başaran İsimsizler dizisine Gülperi karakteri ile dahil oldu. Dizinin ikinci sezonunda yer almadığını daha da önce de açıklayan oyuncuya yeni sezonda birçok teklif yağdı.

Cemre Baysel, gelen tekliflerin ardından Payitaht Abdülhamid dizisindeki Firuze rolü için anlaşma imzaladı. Eğer bir aksilik yaşanmazsa sezon sonuna kadar bu rolde kalacak gibi görünüyor.


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro


Sizce Firuze karakteri oyuncuya yakışmış mı? Payitaht Abdülhamid dizisi ve Firuze rolünü canlandıran Cemre Baysel hakkındaki düşüncelerinizi bize yazabilirsiniz.

Şu Güzelliğe Bakar mısınız? İsimsizler’den Sahne