ÖZGÜR ÖZBERK GÜNLÜK DİZİ YARALI KUŞLAR’DA BAŞROL OLDU!


Güncelleme: 9 Şubat 2019 : 18:23
0

Geçtiğimiz haftalarda, instagram üzerinden Can Yaman’la fotoğrafını paylaşıp, altına son sahnem diye ekleyen Özgür Özberk, Erkenci Kuş dizisinden ayrıldığını bildirmişti. Oyuncunun diziden neden çıktığı anlaşıldı. İşte detaylar…

YARALI KUŞLAR’A TRANSFER OLDU

Özgür Özberk’in, şubat ortası gibi çekimlerinin başlaması planlanan, mart ayında da yayına girmesi düşünülen Kanal d’nin yeni günlük dizisi “Yaralı Kuşlar” da başrol oynaması planlanıyor. Daha önceki yazımızda, Yaralı Kuşlar’daki başrol kadın oyuncunun Deniz Özlem Durmaz olduğunu duyurmuştuk. Büyük ihtimalle Özgür Özberk’in de onun partneri olarak öne çıkacağı tahmin ediliyor. Şimdi Özgür Özberk kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım.

ÖZGÜR ÖZBERK KİMDİR?

EĞİTİMİ

6 Eylül 1974 tarihinde İstanbul’da doğduğu bilinmektedir. Ayrıca başka bir oyuncu olan Özge Özberk’in de kardeşidir. Lisans eğitimini Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Fakat, mesleğini icra etmeyip, önce 1992 ve 1994 yılları arasında 25.Kare Tiyatro Okulu’nda oyunculuk eğitimi aldı. Sonrasında, 200 ve 2003 yılları döneminde, Newyork’ta HB Studio Acting School’da bu eğitimini devam ettirdi. 2007 yılına gelindiğinde ise, Digital Film Academy’de oyunculuk üzerine kendini geliştirme fırsatı buldu.

OYNADIĞI DİZİLER

Oyuncunun, Tümay Özokur reklam ajansına bağlı bir şekilde çalıştığını bilinmektedir. Kendisi gibi oyunculuk yapan kardeşi Özge Özberk ile beraber, Özgür Yapımlar adlı firmayı kurmuştur. 2012 yılının eylül ayında, kurdukları bu şirketin yapımcılığında vizyona giren “N’apcaz Şimdi” adlı filmin hem senarist, hem de yönetmenliğini üstlendi. Ayrıca, filmin başrolünde, Özge Özberk ve Ufuk Özkan ile beraber rol aldı. Uzun zamandan beri, dizilerde rol almaktadır. 2001 yılında, Tatlı Hayat isimli dizide oynamıştır. 2004 yılında, kardeşi Özge Özberk’in başrolünde yer aldığı bir dönem dizisi olan, “Çemberimde Gül Oya” adlı yapımda da kendini gösterme şansı elde etmiştir. Arkasından, Savcının Karısı, Ezo Gelin, Hatırla Sevgili, Kod Adı gibi yapımlarda değişik karakterlere hayat vermiştir. En son, günlük dizilerde ön plana çıkma şansı elde etmiştir. 2014-2015 yılında Star’da yayınlanan günlük yapım olan “Aşkın Bedeli”nde geniş kitlelerce tanınmıştır. Aynı dönem Show’da yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışmaya katılmıştır. 2017 yılında, Fox’da kısa dönem yayınlanan “Esaretim Sensin” dizisinde önemli bir rolle ekran karşısına çıkmıştır. En son Erkenci Kuş dizisinde “Fabbri” rolünü oynamıştır.