Netflix 2019 Yılının Ocak Ayı En Yeni En İyi Dizi Listesi


Güncelleme: 1 Ocak 2019 : 14:06
0

Netflix 2019 Ocak Ayı Dizi ve Filmleri Nelerdir?

Netflix’te 2019 yılında yeni başlayan dizilerin listesini sizler için derledik. Dilerseniz detaylı bir şekilde inceleyerek kendinize izleme listesi yapabilirsiniz. Netflix’te 2019 yılında en çok hangi dizi izlenecek tahminlerimizi de sizlerle paylaşacağız. Aşağıdaki listede sizler için 16 diziyi paylaştık.

“Titans” Dizisi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?


Batman filmlerinden yakından tanıdığımız Robin karakterinin lider olarak görev yaptığı kendisi gibi genç kahraman kişilerin suçlularla savaştığı bir dizi konusu olarak 11.01.2019 tarihinde vizyona girecek. Bu Batman ve serisi dizilerin de imdb puan ortalamasının yüksek olduğunu bilmekteyiz. Titans dizinin de imdb puanın yüksek olacağını tahmin ediyoruz. Şuanda imdb puanlaması 8.3 seviyelerinde bulunmakta.

Senarist: Greg Berlanti, Akiva Goldsman, Geoff Johns
Oyuncular: Teagan Croft, Brenton Thwaites, Anna Diop

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 11.01.2019

Black Earth Rising Dizi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?

Black Earth Rising dizisinde konusunda Rwandan soykırım zamanında çok küçük yaşlarda kurtarılan Kate geçmişinin bir türlü peşini bırakmadığını ve bu konuda yaşayacağı olayları konu ediniyor. Black Earth Rising’in vizyona giriş zamanı olarak yapımcılar 25.01.2019 olarak belirlemişler. Film’in serisi olmadığı için imdb puan sıralaması konusunda yorum yapamıyoruz. Imdb puanı : 6.5’dir.

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 25.01.2019

Sex Education Dizisi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?


Sex Education dizisinin konusu ise herkesin yakından takip ettiği Nailed it ‘in beraberinde oluşan bir yapım. Beceriksizliğin başyapıtını konu alıyor. Yayın tarihi olarak 11.01.2019 tarihi belirlenmiş. Şuana kadar toplam 8 bölüm.

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 11.01.2019

Pose Dizisi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?

Eski zamanların 1980 yılların başında New York semalarında geçen daha çok balo’yu konu almış olan Pose dizinin vizyon tarihi olarak ise 31.01.2019 belirlenmiş. Imdb puanlaması eski bölümlerin tamamı olarak değerlendirirsek 8.5 dir.

Senerist: Steven Canals, Brad Falchuk, Ryan Murphy
Oyuncular: Evan Peters, Mj Rodriguez, Dominique Jackson

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 31.01.2019

Kingdom Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?


Kingdom Filmi’nin konusu ise hayatını kaybetmiş kralların tekrar kalkarak ne olduğu belirli olmayan bir salgın yayılması ile başlayan filmin vizyon tarihi 25.01.2019 olarak belirlenmiştir. Kingdom filminin prensi ise kendisinin ve halkının hayatlarını kurtarmak için bu esrarengiz düşmanla savaşmak zorundadır.

Yayın Tarihi: 25.01.2019

Grace and Frankie Dizisi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?


Grace and Frankie Dizi’nin konusu ise ikili ilişkileri baz alan daha çok duygusal yoğunlukta olan bir dizidir. Kendilerinden pek haz almayan ikili başlarına gelen olumsuz havadan kurtulmaya çalışmaktadır. Kendi kocalarının 20 yıl boyunca başkasıyla ilişkili olduklarını öğrenir. Mecburi bir ortaklığa girerek beraber hareket etme kararı alırlar. Bu heyancanlı dizin’in vizyon tarihi ise 18.01.2019’dir. Merakla beklediğimiz bir bir başka imdb sıralaması 8.3’tür.

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 18.01.2019

Unbreakable Kimmy Schmidt Dizisi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?


Unbreakable Kimmy Schmidt filminin konusu ise ünlü bilişim ve teknoloji şirketlerinden Giztoob’ta görev yapan Müdürü Kimmy hayatında zorluk yaşarken ve bu zorlukları aşmaya çalışırken hayatı birden bire değişmek üzere.

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 25.01.2019

Menajerimi Arayın! Dizisinin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?


Menajerimi Arayın dizisinin ünlü oyunculardan Isabelle Huppert, Monica Bellucci ve Jean Dujardin’in yer aldığı, komedi ve eğlenceli bir serüvene sürükleniyor. Sanat dünyasının menajerleri gizli bir plan yapar.

Yeni Sezon Başlama Yayın Tarihi: 04.01.2019

Star Trek: Discovery Dizisi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Dizidir?


Star Trek dizisinin konusunda ise galaksinin değişik bölgelerinde hayatını meydana gelen sır gibi olayları Dicovery gemisinin göreve çıkmasına sonuç olur. Discovery’nin yeni kaptanı Enterprise’dan Christopher Pike’dır.

Yeni Sezon Başlama  Yayın Tarihi: 18.01.2019

The Last Laugh Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?

Emekli bir menajer olan Al Hart, 50 yılın sonrasında şov dünyasında ilk müşteri olan Buddy Green ile bir araya gelir. Buddy Green’i iknaları sonucunda stand-up yapmak için sahneye çıkmasına ikna etti.

Yönetmen : Greg Pritikin

Yazar : Greg Pritikin

Oyuncular : Chevy Chase, Andie MacDowell, Kate Micucci

Yayın Tarihi: 11.01.2019

Lionheart Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?


Adaeze’nin babası hastadır. Amcası ile kendi aile işlemlerini idare etmek istemesinin ardında, erkek egemenliği’nin içinde kendini kanıtlamak isteğidir.

Yayın Tarihi: 04.01.2019

Yalnız Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?

Profesyonel Sörfçü Alvaro Vizcaino talihsiz bir kaza neticesinde tepelerden aşağı düşer. Çok ağır yaralanan Alvaro eğer hayatta kalmak istiyorsa büyük bir çapa göstermek zordunda.

Yönetmen: Hugo Stuven
Yazar: Santiago Lallana, Hugo Stuven
Oyuncular: Alain Hernández, Aura Garrido, Ben Temple

Yayın Tarihi: 11.01.2019

Revenger Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?

2019 yılında yayınlanacak olan filmlerden bir diğeri ise Revenger filminin konusu ise bir çok filmde de gördüğümüz insan oğlunun iç güdülerinden bir tanesi olan intikam arzusu üzerine kurulmuş. Büyük kanun kaçalarının hapis yattığı Sura Adas’ında kalan adamın amacı Ailesini öldürenlerden intikamını almak.

Yayın Tarihi: 15.01.2019

IO Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?

Oldukça fantastik bir film akışı ve konusu vardır, IO’nun. Dünya üzerinde hayatta kalan kişilerin belki de sonuncusu olan bir kız’ın zehir dolu gezegenini kurtarmanın yollarını bulması ve bu işlemleri de zamana karşı yarışırken yapmasını anlatıyor.

Yayın Tarihi: 18.01.2019

Polar Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?

Bir zamanların suikastcisi emekli olarak bu seferde kendisine doğrultulan silahlara karşı mücadele vermeye ant içiyor. Aksiyon dolu filmi izleyebilirsiniz. Alman ve Amerikan yapımı olan bu film’in yayın tarihi ise 25.01.2019.

Yayın Tarihi: 25.01.2019

Animas Filmi’nin Konusu Nedir? Nasıl Bir Filmdir?


Animas filminin korku dolu anları sizlere yaşatmak için geliyor. Değişik bir kaza sonrasında samimi bir arkadaşı tuhaf davranışlarda bulunmaya başlar. Kabusların ve gerçeğin birbirine karıştığı hayatı tam bir felakete döner.

Yönetmen: Laura Alvea, Jose F. Ortuño
Yazar: Laura Alvea, Jose F. Ortuño
Oyuncular: Ángela Molina, Luis Bermejo, Iván Pellicer

Yayın Tarihi: 25.01.2019