Muhteşem Yüzyıl Kösem Turhan Sultan Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 10 Mayıs 2017 : 00:32
0

Tarih ve dram tarzını ikisini birden işlemeye çalışan Fox tv nin Salı akşamları vazgeçilmezi olan Muhteşem Yüzyıl Kösem kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem Turhan Sultan karakterinin diziye dahil olması ile Murat ve Turhan savaşı da başlamış oldu.

Mert Baykal, Yağız Alp Akaydın kaleme aldığı senaryo ile ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl heyecan dolu yeni bölümü ve yeni karakterleriyle sizlerle olmaya devam ediyor.

Kadrosunda ki Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ,Caner Cindoruk  Aslı Tandoğan , Necip Memilli , Farah Zeynep Abdullah ,  Engin Benli, İsmail Demirci gibi isimlere Müge Boz da dahil oldu. Peki Müge Boz Kimdir? Boyu yaşı kilosu oynadığı diziler hakkındaki bilgiler sizler için haberimizde.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Müge Boz Kimdir? 1984 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu bir çok dizi ve filmde rol almıştır.Bunlardan bazıları :  Leyla ile Mecnun (dizi), 2012 – Bir Hikayem Var (sinema),2012 – Karaoğlan (sinema), 2013 – Yalan Dünya (dizi), 2013 – Aşk Emek İster (dizi), 2013 – Bu İşte Bir Yalnızlık Var (sinema),2014 – Gurbette Aşk (dizi).

Muhteşem Yüzyıl Kösem 23.bölüm fragmanı