Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. Bölüm özet ve ipuçları 23 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 16 Mayıs 2017 : 11:46
0

Muhteşem Yüzyıl Kösem Salı akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.Yurt dışında da ilgi ile izlenen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Muhteşem Yüzyıl Kösem 25.bölüm fragmanı izlemek 23 mayıs da neler olacağını öğrenmek isteyenler dizihaberci.com adresini takip etmeye devam edebilir.

Geçen hafta Kösem Sultan ve Sultan Murad aralarında bir hesaplaşma yaşadı. Şehzade Kasım idam edilmesinin ardından defnedilince bütün saray yas tuttu. Sultan Murad ise tam Şahzade İbrahim’i  idam edecekken bir şeyler cereyan eder ve  şehzade idam edilmekten kurtulur.

Sultan Murad Kösem Sultan için kendisini tahttan indirme gerekçesiyle oldukça sinirlidir. Fakat Kösem Sultan öldürüp öldürmeyeceği konusunda şüphelidir. Sultan Murad Validesinin canını bağışlayacak farklı bir ceza verip kurtaracak mıdır merak konusu.

Bütün bunların yanında Sultan Murad Bağdat’a doğru sefere çıkar, yanında Şehzade İbrahim’i de götürür. Validesine karşı tedbir almak için başka seçeneği yoktur.  Validesi Kösem Sultan ise ona kıyacağını düşünerek yeni planlar yapmaya çalışır.

Kösem Sultan Sinan Paşa ile ilgili gerçekleri öğrenir. Hain Sinan Paşa tam kaçacakken Sinan Paşa yı yakalar ve tüm hesapları ortaya döker. Sinan Paşa uzun bir süre önce Kösem Sultan’ın verdiği kararı Sultan Murad’a yetiştirmiştir. Sultan Murad bu durumda sizce ne yapacaktır?

https://youtu.be/-9MZK9OjHLg?list=PLhRiyemLsikz79tXGzsTlv9cFr8cstNge