Muhteşem Yüzyıl Kösem Cinci Hoca Kim? Dizideki Rolü Ne?


Güncelleme: 21 Mayıs 2017 : 19:55
0

Hem yurt içinde hem de yurt dışında oldukça izlenen ve Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem finale yaklaştıkça oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil etmeye devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem Cinci Hoca Kim? Dizideki Rolü Ne?

Her Salı akşamı saat 20:00’da izleyicisi ile buluşan diziye yeni bir isim dahil oldu. Coşkun Çetinalp dizide Cinci Hoca olarak diziye dahil edildi. Peki Cinci Hoca karakterini canlandıran Coşkun Çetinalp kimdir?

Ordu’da 40 yıldır tiyatro alanında sanatını icra eden Coşkun Çetinalp, yaklaşık 29 yıldır Ordu Büyük şehir Belediyesi bünyesinde sahnede rol almaktadır. Onlarca oyunda rol alan Çetinalp bir çok tiyatroda Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştır.

Dizide Kösem Sultan ile işbirliği içerisinde olacak olan Cinci Hoca, Kösem Sultan’ın Sultan Murad’a karşı mücadelesinde öncü isimlerden birisi olacaktır.

Sizce Cinci Hoca doğru bir karakter mi? Dizide kalmalı mı yoksa ayrılmalı mı? Yorum yaparak düşüncelerinizi bizim kanalımız ile dizinin senaristlerine ulaştırabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Haberleri <<<tıkla