Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4.Murad 23.Bölüm Fragman İzle. 9 Mayıs Neler Olacak


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 21:28
0

Tarih ve dram tarzının örneklerini vermeye çalışan Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4.Murad 23.Bölümde neler olacak merak konusu oldu. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi her bölümü merak uyandırmaya devam ediyor.22 bölümü geride bırakan dizide 9 Mayıs neler olacağı ise merak konusu oldu.

Sultan Murad’ın kardeşlerinin kafese kapatılmasından sonra oğlu ile savaş başlatmıştı Kösem Sultan.Şehzadelerin kapatılmasının intikamını beklenmedik bir şekilde alır. Bu arada Silahdar Mustafa katledilir.Bu olay Sultan Murad’ı ciddi şekilde sarsar. Bu olayla alakalı Kösem Sultan ve Sultan Murad karşı karşıya gelir ve ana oğul arasındaki büyük bir savaş başlar.

Sultan Murad Bağdat a sefere çıkacaktır.Bu karar divanda büyük tepki uyandırır.Seneler sonra ortaya çıkan Gülbahar Sultan Sultan Murad’ın şahzedelerini kaçırıp eğer istediğini yapmazsa şehzadeleri öldüreceğini söyler.Evlatları ve kardeşleri arasında kalan Sultan Murad ne yapacağı konusunda kararsızdır. Kösem Sultan tahtan indirebilecek midir siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=1mRSc9AFSA8