Muhteşem İkili’ye Yeni Oyuncu! Polis Ela Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 14:49
0

Perşembe günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili dizisinin 7. bölümünde yeni bir isim dahil oluyor.

Muhteşem İkili dizisine kim katılıyor? Muhteşem İkili Ela kim? Muhteşem İkili Ela kimdir? Muhteşem İkili polis Ela kim? Muhteşem ikili yeni oyuncu kim?

Başrollerinde Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel, Zafer Algöz gibi isimlerin rol aldığı Muhteşem İkili dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu.

POLİS ELA KİMDİR?

Diziye 13 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 7. bölümünde polis Ela karakteri ile Şive Şenözen katılıyor. Ela karakteri MKC ve Barca’nın bulunduğu ekibe katılan yeni polisi canlandıracak.

EKİBE YENİ İSİM KATILIYOR

Barca ve MKC’nin içinde olduğu Özel Birim’e Ela isminde bir kadın polis katılır. Birlikte çalışmaya alışamamış ikilimiz atanan kadınla da çalışmak zorunda kalırlar. Fakat, Ela’nın ekibe katılmasının bir başka amacı vardır. Geçmişte yaşadıklarının öcünü almaya gelmiştir.

Şive Şenözen kimdir? Şive Şenözen kim? Şive Şenözen kaç yaşında? Şive Şenözen nereli? Şive Şenözen boyu kaç? Şive Şenözen hangi dizilerde rol aldı? Şive Şenözen nerelerde oynadı? Şive Şenözen evli mi? Şive Şenözen eşi kim? Şive Şenözen erkek arkadaşı kim? Şive Şenözen sevgilisi kim? Şive Şenözen çocuğu var mı?

ŞİVE ŞENÖZEN KİMDİR?

Şive Şenözen 17 Şubat 1986 İstanbul doğumludur. Kova burcu olan güzel oyuncu 33 yaşındadır.

KONSERVATUVAR MEZUNU

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro mezunu olan ilk oyunculuk deneyimini Kavak Yelleri dizisinde yaşamıştır. Daha sonra Küçük Sırlar ve Huzur Sokağı gibi yapımlarda yer alsa da geniş kitlelerce tanınması TRT dizisi Yeşil Deniz ile olmuştur.

2016 yılında Yeşil Deniz dizisinin yönetmenliğini de yapan Yahya Samancı ile evlenmiştir.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİNİN YÖNETMENİ KİM?

Yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı Muhteşem İkili dizisinin yönetmen koltuğunda ise M. Çağatay Tosun oturmakta.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİNİN KONUSU?

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar.

Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.