Muhteşem İkili Dizisine Yeni Oyuncu!


Güncelleme: 17 Ocak 2019 : 20:22
0
Mahir Günşıray Kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel, Özge Gürel, Zafer Algöz ve Engin Şenkan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide gün değişikliği yaşandığını önceki haberlerimizde paylaşmıştık ve buna göre de dizinin artık Salı akşamları yayına çıkacağını duyurmuştuk.

Şimdi gelen bilgilere göre ise kadroya yepyeni bir ismin dahil olduğu ancak detaylardan önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım..

Muhteşem İkili Son Bölümde Neler Yaşandı? 9.Bölüm Özeti!

Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindir. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktadır? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul eder. Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada toplayacaktır. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıkar. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konudur.

Muhteşem İkili Kadrosuna Sürpriz İsim! Diziye Kim Dahil Oldu ve Hakkında Bilgiler!

Barca ve MKC’nin aksiyon ve eğlence dolu yaşantılarını konu alan Muhteşem İkili dizisinin kadrosuna katılan isim başarılı oyuncu Mahir Günşıray oldu. Oyuncu 10 Ağustos 1960 İstanbul doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Oynadığı dizilere baktığımızda ise Binbir Gece, Kaybolan Yıllar, Sağır Oda, Bıçak Sırtı, Mahşer, Hanımın Çiftliği, İffet, Dila Hanım, Çilek Kokusu, Kış Güneşi ve son olarak Fazilet Hanım ve Kızları’nı görürüz.

Mahir Günşıray’a yeni dizisinde başarılar diliyoruz.