Muhteşem İkili Dizisinde Yönetmen Değişikliği!


Güncelleme: 3 Ocak 2019 : 21:58
0
Muhteşem İkili Dizisi Yönetmen Değiştirdi!

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan, TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel, Özge Gürel, Zafer Algöz ve Engin Şenkan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi yılbaşı arasına girmeden 9.bölümüyle ekrana geldi. Peki 9.bölümde neler yaşanmıştı? Şimdi onu hatırlayalım.

Muhteşem İkili 9.Bölüm Özet! Son Bölümde Neler Yaşandı?

Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindir. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktadır? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul eder. Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada toplayacaktır. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıkar. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konudur.

Muhteşem İkili Dizisi Yönetmen Değiştiriyor? Peki Yeni Yönetmen Kim Oldu?

Barca ve MKC’nin aksiyon ve aşk dolu hayatlarını gerek duygusal gerek eğlenceli halleriyle ekran başına taşıyan Muhteşem İkili dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı ve buna göre Çağatay Tosun yönetmen koltuğunu Barış Erçetin’e bıraktı.

Barış Erçetin Kimdir? Hangi Dizilerde Yönetmenlik Yapmıştır?

23 Eylül 1979 İstanbul doğumlu olan Barış Erçetin’in daha önceden yönettiği dizilere baktığımızda Umutsuz Ev Kadınları, Bir Aşk Hikayesi, Güllerin Savaşı, Acil Servis, Tatlı İntikam ve Meryem dizilerini görüyoruz.

Yeni yönetmen bakalım diziye olumlu anlamda bir etki yaratabilecek mi hep birlikte göreceğiz.