Meryem Dizisi Berk’in Konuştuğu Gizemli Kadın Kim?


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 21:34
0

Kanal D ekranlarında gösterilen Meryem dizisi aldığı reyting oranları ile adından söz ettirmeye başladı. Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Meryem dram türünde ekranlarda olmaya devam ediyor. Dizide yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Özellikle bir karakter var ki izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor. Bu karakter diziye yeni katılan Berk’le bilgisayar üzerinden konuşan gizemli bir kadın. Kim bu kadın? Neden Berk’e yardım ediyor?

Berk Beliz’in kardeşidir ve yurtdışından aniden çıka gelmiştir. Amacı Sargunların başına bela olmaktır. Bunun içinde Sargınların kızı Naz ile ilişki kurmaya çalışmaktadır. Berk babasının ölümünün arkasında Sargunların parmağının olduğunu düşünmektedir. Bunu da bilgisayardan konuştuğu o gizemli kadından öğrenmiştir. Peki kimdir bu kadın? Berk’e “benimde Sargunlardan hesabım var” demesi işe daha da gizem katmıştır. Sargunların yaraladığı Meryem’den başka birisi mi vardır? Yoksa bu kız Meryem midir?

Bilgisayardan sesini değiştirdiği anlaşılan gizemli kişinin kadın olduğu da muallaktır. Sesini değiştirip kadın sesine de çeviriyor olabilir. Şuan için bu gizemli kişinin kim olduğu belli değildir. Ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.