Meryem 20. Bölüm Fragmanı 13 Aralıkta Neler Olacak?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 00:37
0

Meryem dizisinde  bütün gerçeklerin ortaya çıktığı bir bölümü geride bıraktık. Peki bundan sonra ne olacak? Savaş aşkı mı seçecek yoksa intikamı mı? Oktay ve Meryem ilişkisinin düşüncesi bile Savaşı deli ederken Meryem’i affedebilecek mi?

Meryem hem yüklerinden hemde vicdan azabından kurtulmuştur. Fakat bundan sonra Savaş ile arasına ördüğü duvarı nasıl yıkacak? Babasının ölümünden de Oktay’ın sorumlu olduğunu öğrenen Meryem nasıl toparlanacak?

Meryem gerçeklerin ortaya çıktığında Savaş’ın onu asla affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim eder. Fakat Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez. Şimdi Meryem için her şey artık daha zordur. Savaş’ı yeni kazanmışken kaybetmek çok ağır gelecektir.

19. bölüm hem senaryosu hemde oyuncuların performansıyla harika bir bölümdü. Sosyal medyada yapılan yorumlar dizi final mi yapıyor sorularını da beraberinde getirdi. Çünkü diziyi ayakta tutan tüm sırlar ortaya çıktı. Bundan sonra dizide neler olacak?

Meryem ve Savaş aşkı bitecek mi? Oktay’ı bundan sonra neler bekliyor? Diğer taraftan Derin’in de foyası ortaya çıkmıştır. Savaş’ın etrafında güvendiği kim varsa güvenini boşa çıkarmıştır. Meryem 20. bölümde gözünü karartır ve Oktay’ın karşısına silahla çıkar. Meryem’in Oktay ile hesaplaşması nasıl sonlanacak?

https://www.youtube.com/watch?v=bPfciFgULs8