Meryem 27 Aralık 22. Bölüm Neler Olacak? Meryem Ölecek Mi?


Güncelleme: 21 Aralık 2017 : 02:11
0

Meryem, Oktay’ın ölümünü bir türlü atlatamaz. Ona ne kadar zarar vermiş olsa da geçmişinde tanıdığı birini kaybetmenin verdiği hüzün vardır içinde. Oğlunun ölümünden Meryem’i sorumlu tutan Nurten, Deren ile bir olur Meryem’in ayağını kaydırmak için planlar yapar. Oktay’ın zarar verdiği tek insan Meryem değildir. Dokunduğu herkesi yaralayan Oktay arkasında pek çok enkaz bırakmıştır. Tüm bunların ardından dizinin takipçileri Meryem 22.bölüm 27 aralıkta neler olacak sorularına yanıt aradı. İşte Meryem 22. bölüm 27 Aralık özeti ve fragmanı…


Meryem Dizisi Suzan Şahika Enderson Kimdir?


Savaş ise bir damla göz yaşına değmeyecek bir insan için Meryem’in bu kadar üzülmesine bir türlü anlam veremez. Fakat Meryem’in bir yanı hala buruktur. Nurten Oktay’ı öldürenin Meryem olduğunu söyleyip Meryem’i hırpalar. Meryem’i Nurten’in elinden yine Savaş kurtarır. Savaşın doğum günü için özel bir hazırlık yapılır. Meryem Savaş için özel olarak hazırlanır ve Savaş’ın karşısına çıkar.

Meryem’i karşısında gören Savaş güzelliği karşısında büyülenir. Meryem Savaş’ın yüzünü dokunarak “Mutlu ol istiyorum, mutlu olmayı hak ediyorsun, iyi ki doğdun iyi ki varsın” sözleriyle Savaş’a bugüne kadar aldığı en güzel hediyeyi verir.

Deren’in sürpriz bir ziyaretçisi vardır. Bu ziyaretçi Nurten’den başkası değildir. Deren ile iş birliği yapmak için gelmiştir. İkisininde düşmanı aynı kişidir. Bu yüzden birlikte hareket ederseler amaçlarına daha kolay ulaşacaklardır. Deren ve Nurten, Meryem’i öldürmek için plan yapacaklardır.

Dizinin takipçileri artık aynı heyecanı yakalayamadıklarını senaryonun çok basit ilerlediğini ve eski heyecanın kalmadığını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı. Umarız dizi yakın zaman için erken final yapma kararı almaz.