Meryem Oktay Ölecek Mi? Meryem Final Mi Yapacak?


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 01:18
0

Meryem dizisi son bölümde Oktay intikam için geri dönüyor. İlk hedefi Meryem’in karşısına çıkmaktır. Meryem ve Selma’nın işlettiği kafeye giden Oktay Selma ile yüzleşir. Oktay’dan kurtulmak isteyen Selma kısa bir arbedenin ardından Oktay tarafından bıçaklanır. Art Arda hatalar yapan Oktay ölecek mi? Meryem Oktay ölecek mi? İşte detaylar…


Meryem Dizisi Final Mi Yapıyor Yeni Sezonda Devam Edecek Mi


Oktay’ın Selma’yı bıçakladığı esnada kafeye Meryem gelir. Panikleyen Oktay Meryem’i kaçırır. Biraz sonra kafeye gelen Savaş görükleri karşısında şok olur. Hemen Selmayı hastaneye yetiştirir. Bu arada Meryem’in kaçırıldığını öğrenir ve çılgına döner. Oktay’ın yaşadığını öğrenen Savaş, derhal Meryem’i yaşadığı tehlikeden kurtarmak için harekete geçer. Oktay iyice gözünü karartmıştır birini öldürmek pahasına bile olsa Meryem’i de alıp kaçacaktır.  Fakat Savaş Meryem’i kurtaracaktır. Peki Oktay ölecek mi yoksa öldürecek mi?

Oktay ve Meryem’in bir araya gelmesi geçmiş defterlerin açılmasına ve büyük yüzleşmenin gerçekleşmesine sebep olur. Savaş da adım adım sevdiği kadına yaklaşırken Meryem kaçmanın bir yolunu bulmuştur. Yolun sonuna gelen Oktay ölecek mi? Meryem dizisi Oktay ölecek mi?

Kore yapımı bir projeden uyarlama olan Meryem dizisi orijinal konusunun oldukça dışına çıktı. Senaryo kendini tekrarladı izleyici artık sıkılmaya başladı. Dizinin reytingleri son haftalarda oldukça düşüşe geçti. Kanal reklam gelirlerini karşılayamaz duruma geldiği için yakın zamanda dizinin final yapması bekleniyor.

Oktay ölecek, Meryem ve Savaş mutlu bir hayatın başlangıcını yapacak. Her şey olması gerektiği gibi yoluna girecek. Meryem dizisi final mi yapacak sorularına da böylelikle yanıt vermiş olduk. Dizinin kemik izleyici kitlesi bu duruma çok üzülse de senaryoyu diri tutmak artık mümkün değil ne yazık ki.

Dönemin gözde oyuncularına yer verdiği kadrosu ve başlarda oldukça etkileyici gelen hikayesiyle 29 bölüm başarıyla ekrana gelen Meryem final mi yapacak sorusunun yanıtını sizler için paylaştık.

Meryem Oktay ölecek mi, Meryem dizisi Oktay öldü mü, Meryem Oktay gerçekten ölecek mi, Meryem final mi yapıyor gibi sık gelen soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Meryem 30. bölüm fragmanı