Meryem Dizisi Oktay Öldü mü Ölecek mi? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 21:09
0

Meryem dizisi 19. bölümü ile yine heyecan dolu sahneleri ekranlara getirdi. Savaş nezarethanededir. Meryem Savaş’ı ziyaret eder ve ona gerçekleri anlatır. Oktay’ın gerçek katil olduğunu öğrenen Savaş deliye döner ve çıkar çıkmaz direk Oktay’ın evine gider.  Savaş Oktay’ı öldürecek mi? Meryem Dizisi Oktay Öldü mü Ölecek mi? Diziden Ayrıldı mı?

Önceki haftalarda Savaş en sonunda gerçek katilin kim olduğunu öğrenmiştir. Meryem Savaş’a her şeyi anlatmış ve Oktay ise deliye dönmüştür. Oktay’ı o anda öldürmek istemiştir. Güçlü’ye kendisini nezarethaneden çıkarmasını ister. Nezarethaneden çıkar çıkmaz doğru Oktay’ın evine gider. Evde Oktay’la kavga eden Savaş onun merdivenlerden aşağı düşmesine neden olur. Ancak Savaş’ın sinirleri yatışmamıştır. Merdivenlerden düşen Okay’ı arabaya alır ve direk boş bir inşaata götürür. Orada Oktay’ı aşağıya atmakla tehdit eden Savaş, Oktay’ı aşağı attı mı atacak mı derken Oktay bir şekilde işten kurtulur.

Savaş son anda Meryem’in araya girmesi ile Oktay’ı bırakmıştır. Oktay ise telaşla Sargun’un yanına gider. Ancak oradan da destek bulamayan Oktay sonunda kaçma planı yapar. Evden paraları alan Oktay gemi ile oradan kaçacaktır. Ancak onu takip eden Meryem’den haberi yoktur. Beliz Meryem’e Oktay’ın yerini söylemiştir. Diğer taraftan arabada bir silah vardır. Meryem silahla Oktay’ı vuracak mı? Oktay ölecek mi? Yoksa bir şekilde kurtulacak mı? Dizinin orijinal kore versiyonunda Oktay ölmez ve istifa ederek Sargun’un avukatlığını yapmaya başlar. Bakalım ne tür gelişmeler bizleri beklemektedir.

Meryem Oktay(Cemal Toktaş) Kimdir?

Meryem’in uzun zamandır sevgilisi. Savcılık görevine başlamadan önceki gece kazaya karışıyorlar. Direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul ediyor. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri. Gözü hep yüksekte.

Meryem 19. Bölüm Fragmanı İzle