Mehmetçik Kut’ül Amare 22 Mart Neden Yok? Bitti Mi? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 16:36
0

Trt’nin yeni dönem dizilerinden Mehmetçik Kut’ül Amare 22 mart neden yok? Dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen dizi severler 22 mart perşembe akşamı dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyince dizinin akıbetini merak etti. Mehmetçik Kut’ül Amare 9. bölüm 22 mart neden yok? ne zaman yayınlanacak? sorularına yanıt aradı. İşte konuyla ilgili detaylar…

Konusu itibariyle Türk izleyici  kitlesine hitap eden dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Yaptığımız araştırmalara ve sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin 22 mart perşembe yeni bölümü ile ekrana gelmeyeceğini öğrendik ve nedenini araştırdık. Dizi Trt’nin perşembe akşamı Regaip Kandili özel programından dolayı yayınlanmayacak.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi yeni bölümü ile kaldığı yerden 29 mart perşembe akşamı 9. bölümü ile ekrana gelecek. Daha önce 15 şubat akşamı da dizi teknik sorunlar nedeniyle yayın hayatına bir hafta ara vermişti. Şimdi farklı bir nedenden dolayı dizi tekrar yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran dizi için bu tarz aksaklıkların olması seyirci kaybına neden olabilir.

Fakat Trt gibi ulusal bir kanalda ekrana geldiği için ülke gündemini etkileyen konuların yayınlanması diğer dizilerinin önüne geçebiliyor. Bu durumda dizi severlerin tepkisine yol açabiliyor. Dizinin takipçileri sosyal medya ve diğer platformlardan tepkilerini dile getirdiler. Fakat resmi açıklanma daha önceden yapıldığı için konuyla ilgili herhangi bir değişiklik yapılmayacak.

 

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi, Birinci dünya savaşına hazırlanan Osmanlı devletinde, tek hayalleri devletin yeniden dirilişi ve kurtuluşu olan, gönlü vatan sevdasıyla dolu Mehmet ve arkadaşlarının destansı hikayesini konu alıyor. İzleyiciler Mehmetçik Kut’ül Amare neden yok? Mehmetçik Kut’ül Amare yeni bölüm ne zaman? sorusunun cevabını her yerden araştırıyor. Bizlerde konuyla ilgili en doğru ve güncel bilgileri sizlerle paylaştık.

Mehmetçik Kut’ül Amare 22 mart perşembe akşamı Regaip Kandili özel yayını nedeniyle bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek.

Konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.