Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 17:57
1

Uzun süren hazırlık aşamasından sonra ekrana gelmek için gün sayan Mehmed Bir Cihan Fatihi kaliteli oyuncu kadrosuyla diziye dair beklentileri artırıyor. Hem usta isimleri hemde dönemin genç oyuncularını bir araya toplayan Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena kim? Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena karakterini kim canlandırıyor? Dizi ve karakterlere dair detaylar haberimizde….


Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Set Nerede Kurulmuştur


Geçtiğimiz yıllarda beyaz perdede büyük başarı yakalayan Fetih 1453 filminin ardından O3 Medya konuyu ekranlara taşımaya karar verdi. Kenan İmirzaloğlu’nu Fatih Sultan Mehmed rolüyle izleyeceğimiz dizi çok yakında kanal D ekranlarında başlıyor. Muhteşem Prodüksiyonu ve başarılı kurgusuyla uzun süren hazırlıklar sonucunda ekran macerasına başlaması bekleniyor. Dizide önemli karakterden birine hayat veren Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena kim? 

Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena kim sorusuna gelmeden önce dizinin konu hakkında konuşalım. Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u fethine varan tüm aşamalarını çok yönlü olarak ele alan dizi her kesimden insanın ilgisini çekecek. Dizinin 1. bölümü uzun ve zahmetli bir sürecin ardından çekildi. Fakat yapımcı ve yönetmen çıtayı yüksek tuttukları için kayıt beğenilmedi ve ilk bölümün tekrar çekilmesine karar verildi. Çekimleri yenilenen dizinin 1. bölüm teaserı uzun bir bekleyişin ardından izleyiciyle buluştu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena Kim? Büşra Develi

Güzelliği ve etkileyici oyunculuğu ile son zamanların çok konuşulan isimlerinden  Büşra Develi 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar verdi ve İstanbul’a geldi. Girdiği yetenek sınavlarını başarıyla geçerek Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünü kazandı. İlk dizi deneyimini Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle yaşadı. Onun öncesinde İlyas Yalçıntaş’ın İncir şarkısı klibinde rol aldı.

Son zamanlarda Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı Hadi Be Oğlum isimli film ile gündemde olan Büşra Develi Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle Fi dizisinde yaşanan erotik sahnelerle adından söz ettiren genç oyuncu kariyer merdivenlerini hızla tırmanıyor.

Şimdilerde Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Büşra Develi’ye başarılar dileriz.

https://www.youtube.com/watch?v=ryhKUQwUbOM

Comments are closed.