MasterChef Şampiyonu Kim Oldu? 23 Aralık MasterChef Türkiye Kazanan Kim?


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 00:41
0

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye programında final heyecanı yaşandı.

MasterChef Türkiye’nin ilk sezonunun şampiyonu 23 Aralık Pazar günü düzenlenen son oyunla birlikte belli oldu.

MasterChef Türkiye’nin final bölümünde yarışmacılar Kerem ve Uğur ilk olarak stüdyoda şeflerin yaptığı yemeği yaptı. Yemek sonucu MasterChef Türkiye şefleri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu’nda ayrı ayrı puan alan yarışmacılardan Kerem ilk etabı önde kapattı.

Daha sonra iki yarışmacı üç ayrı şefle birlikte üç ayrı mutfakta ikinci etap yarışmalarına geçti. Üç ayrı şefin Kerem ve Uğur’u ayrı ayrı oyladığı ikinci etap sonunda Kerem önderliğini az bir farkla da olsa sürdürdü.

Son etapta ise canlı yayına geçildi ve finalistler imza yemeklerini şeflere beğendirmeye çalıştı.

Ailelerin ve eski yarışmacıların da hazır bulunduğu MasterChef Türkiye finali canlı yayınında jüri üyeleri Kerem ve Uğur’u son kez oyladı ve şampiyon belli oldu.

2018 yılı MasterChef Türkiye’nin ilk sezon şampiyonu Uğur oldu.

MASTERCHEF KEREM KİMDİR?

Tv8’in yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye yarışmacılarından Kerem kim? Kaç yaşında?

MasterChef Kerem hakkında merak edilen o soruların cevabı…

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Kerem’in soyadı Giritlioğlu. Kerem Giritlioğlu 25 yaşında ve aşçılık okulu mezunu. Kerem yurtdışında da mesleğiyle ilgili eğitimler aldı. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulundan sertifika almış ve Türkiye’de de bir çok restorant ve otelde çalışmış. Beşiktaşlı olduğunu açıklayan MasterChef Kerem, Instagram hesabında pasaascisi adını kullanmakta. MasterChef yarışmacısı Kerem Giritlioğlu askerliğini Hakkari’de yapmış.

MasterChef Kerem nereli? Masterchef Kerem kilosu kaç? MasterChef Kerem soyadı ne? Masterchef Türkiye Kerem kim? Master chef Kerem Kim? MasterChef Kerem nereli? MasterChef Kerem Instagram hesabı ne? MasterChef Kerem kaç yaşında?

MASTERCHEF UĞUR KİM?

MasterChef Türkiye yarışmasının en iddialı yarışmacılarından Uğur kim? Soyadı Ne?

Tv8 ekranlarında Pazartesi ve Salı günleri ekrana gelen ve 17 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak bölümü ile final haftasına giriş yapacak olan MasterChef Türkiye programı yarışmacılarının hayatları da büyük merak konusu oluyor.

MasterChef Türkiye finalistlerinden Uğur kimdir? MasterChef Uğur‘u yakından tanıyalım…

MasterChef Uğur kim? MasterChef Uğur nereli? Masterchef Uğur sevgilisi var mı? Masterchef Uğur instagram hesabı ne? Masterchef Uğur kız arkadaşı var mı? Masterchef Uğur ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye finalistleri arasına adını yazdıran Uğur’un soyadı Kardaş. 22 yaşında olan MasterChef Uğur Kardaş bekar. MasterChef Uğur Kardaş Çanakkaleli.

Küçük yaşlardan itibaren mutfağa ilgisi olduğunu açıklayan yarışmacı özellikle et yemeklerinde iddialı olduğunu söylüyor.

YELKENCİ VE MOTOR TUTKUNU

MasterChef Uğur instagram sayfası ugur.kardass üzerinden paylaşımlarda bulunuyor. MasterChef Uğur aşçılık yeteneğinin dışında profesyonel olarak yelken sporuyla da ilgileniyor.MasterChef Uğur’un instagram hesabından yaptığı paylaşımlardan motosiklet tutkunu olduğu ve motosikletle Türkiye’yi gezdiği anlaşılıyor.