Masterchef Murat İşkence Görüntüleriyle Hayrete Düşürdü!


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 14:01
0

Masterchef Murat İşkence Görüntüleriyle Hayrete Düşürdü!

Masterchef Türkiye yarışmasından yaptığı hareketler ve davranışlarıyla baya ilgi gören Murat Özdemir içindeki psikopatı ortaya çıkardı. Davranışları nedeniyle Masterchef Türkiye’den diskalifiye edildi. Dün akşam Instagram hesabından canlı yayın açan Murat Özdemir karnının çok aç olduğunu ve canının çok sıkıldığını söyleyerek papağının yanına gitti. Papağını yanına gittiği gibi çığlık atmaya başlayan papağanın tavırlarından belliydi Murat Özdemir ilk defa yapmamıştı papağana bu işkenceyi. Alkollü olduğu ve evinin önünde tepki göstermek için toplanan kalabalık bir grup bulunduğu için geceyi karakolda geçirdi. Murat Özdemir alkolün arkasına sığınarak Çok sarhoş olduğunu ve kendinde olmadığı için papağana bunları yaptığını söyledi.

Murat Özdemir Hayvan severleri Ayağa kaldırdı

MasterChef Türkiye’e  programında agresif tavırlarıyla tanınan Murat Özdemir  Instegram hesabında paylaştığı görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Boğazından tuttuğu papağana işkence ederek “Acun baba de lan” diyerek hakaret eden Murat Özdemir’in Instagram’da paylaştığı görüntüler kısa sürede internette yayıldı. Papağana yapılan işkencenin görüntüleri üzerine İstanbul Polisi harekete geçerek Murat Özdemir’i evinden aldılar. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerden tespit edilen işkence sebebiyle Murat Özdemir’i gözaltına alarak emniyete götürdü. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla Murat Özdemir’in işkence ettiği papağan alındı. MasterChef yarışmasından diskalifiye edilen, geçtiğimiz günlerde canlı yayında parmaklarını kesen,evindeki papağana işkence ettiği görüntüler sosyal medyaya düştükten sonra gözaltına alınan Murat Özdemir ifadesinde, “Yarışmadan haksız yere diskalifiye edildim, Daha sonra toparlanamadım. Dün akşam da alkolün etkisiyle ne yaptığımı bilmiyorum” dediği öne sürüldü.

Papağanın Durumu Nasıl?

Polisimiz papağanı işkence gördüğü evden alarak vetereinere götürdü.İşkenceden kurtarılan papağanın bacağını da kırık olduğu ortaya çıktı.
Murat Özdemir’e Hayvan severler Tarafından Tepki Gösteriliyor
Alkollü olduğunu söyleyen  Murat Özdemir’in Etiler’deki Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesi alındı. Savcılığın, işlemlerin ardından sabah adliyeye gitmesi için serbest bırakılması talimatı verildi. Murat Özdemir geceyi karakolda geçirdi. Özdemir’in evinin önünde hayvan severler tepki gösterdi. Kalabalık nedeniyle gece karakolda tutulduğu öğrenildi.Savcılığın yeni bir talimatla polis gözetiminde adliyeye getirilmesini talep ettiği şüpheli, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.