Masal Çiçeği Oyuncu Kadrosu ile Yükselişe Geçebilecek Mi?


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:36
0

Masal Çiçeği dizisinin oyuncu kadrosu ile dizi piyasasını sallayacak bir kalitede olması dikkat çekmektedir. Özellikle oyuncuların sunmuş olduğu performanslar göz önünde bulundurulduğu zaman ne denli memnuniyet yaratan bir alt yapının olduğu da net şekilde görülüyor. İşine saygılı oyuncular ile çalışmayı prensip edinmiş olan T Company firmasının imzası taşınacaktır.

Oyuncu Kadrosu

Masal Çiçeği dizisinde yer alan oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman özellikle şu isimler dikkat çekiyor; Engin Öztürk, Pınar Deniz, Hande Doğandemir, Yiğit Kirazcı, Uğur Yücel, Zeynep Eronat. Uğur Yücel’in başlı başına bir kalite simgesi olduğu da unutulmamalıdır. Uğur Yücel’in sergilediği performansın kalitesinin genç oyuncular da ders niteliğinde olacağı dizi eleştirmenleri tarafından sıklıkla dile getirilen yorumlardandır.

Engin Öztürk’in Fatmagül’in Suçu Ne ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde sergilediği performans ve aldığı olumlu yorumları elde edip etmeyeceği konusunda henüz net bir öngörü söz konusu değildir. Bu reyting yarışında Masal Çiçeği’nin nasıl bir yer edinebileceği uzmanlar ve izleyiciler tarafından sıklıkla merak edilmektedir.