MASAL ÇİÇEĞİ DİZİSİNİN BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU!


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 22:02
0

Bülent Turgut’un yapımcılığını üstlendiği, Ömer Faruk Sorak’ın da yönetmen koltuğuna oturduğu Masal Çiçeği dizisinin Kanal d’de yayınlanacağı açıklanmıştı. Kadrosunda ise, Mesut Akusta, Yeşim Ceren Bozoğlu, Gözde Çığacı, Zeynep Eronat , Yeşim Gül ve Durul Bazan gibi oyuncuların bulunduğu bildirilmişti. 2019 yılı için hazırlıklara tam gaz devam eden yapımın merakla beklenen başrol oyuncuları ise sonunda netleşti. İşte o isimler..

HANDE DOĞANDEMİR VE ENGİN ÖZTÜRK BAŞROLDE

En son 2016 yılında yayınlanan “Yüksek Sosyete” dizisiyle adından söz ettiren Engin Öztürk ve geçtiğimiz aylarda “Can Kırıkları” dizisinde rol alan Hande Doğandemir başrolü paylaşacak. Hande Doğandemir dizide “Masal”, Engin Öztürk’ de ona büyük bir aşk duyan “Ömer” karakterini canlandıracak. Şimdi Engin Öztürk ve Hande Doğandemir kimdir? Kısaca açıklayalım.

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

22 Kasım 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimi Ankara’da tamamlamıştır. Üniversiteyi, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümünde okuduğu bilinmektedir. Okulunu bitirdikten sonra, mesleğini yapmak istememiş ve Akademi 35 buçuk’da oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Sonrasında, Vahide Gördüm ve Altan Gördüm çiftinin kurduğu oyunculuk okulunda eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimi, 2013 yaz döneminde Kanal d’de yayınlanan ve başrolü Emre Kınay, Kerem Bursin gibi isimlerle paylaştığı “Güneşi Beklerken” dizisi olmuştur. Ayrıca 2014 yılında Lipton’un reklam filminde oynamıştır. 2015 yılında başrolü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı “Her Şey Aşktan” adlı sinema filminde rol almıştır. 2015 yılı devam ederkeni Atv’de yayınlanan, “Racon Ailem İçin” dizisinde Mehmet Aslantuğ ve Seçkin Özdemir’le beraber başrolü paylaşmıştır. Son olarak 2018 yılında gene Atv’de ekrana gelen, “Can Kırıkları” dizisinde önemli karakterlerden “Leyla Akgün”e hayat vermiştir.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki “Selim Yaşaran” rolüyle tanınan Engin Öztürk, 28 Eylül 1986’da Eskişehir’de doğmuştur. Lise eğitimini Eskişehir’de tamamlamıştır. Öncelikle baba mesleğinden giderek, İzmir Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu’na girmiştir. Mezun olduktan sonra askerliği mesleği olmayacağını anlamış ve 2008’de Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimi “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisi olmuş ve bu diziyle geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Dizi bitince, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde rol almıştır. 2013 yılında, ” Muhteşem Yüzyıl” dizisinde “Şehzade Selim”karakterini oynamış ve kendini kanıtlamayı başarmıştır. Ardından, Hayat Yolunda(2014), Hatırla Gönül(2015) ve Yüksek Sosyete(2016) dizileri gelmiştir.

Dizi ve oyuncularla ilgili yeni bilgiler geldikçe, paylaşmaya devam edeceğiz.