Masal Çiçeği Dizisi İsim Değiştirdi! Dizinin Yeni İsmi Ne Oldu?


Güncelleme: 6 Ocak 2019 : 11:39
0
Masal Çiçeği İsim Değiştirdi!

Dizi hazırlıkları tam gaz devam ederken, kanallar yeni projelerini ekrana sürmek için sabırsızlanıyor. İşte onlardan bir tanesi de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan ve günler öncesinden ismi belirtilen Masal Çiçeği ancak dizi isim değiştirdi. Peki dizinin yeni ismi ne oldu? Detaylar haberimizde..

Dizinin Kadrosunda Hangi İsimler Yer Alıyor?

Kanal D ekranlarına farklı bir renk katmak için gün saymaya başlayan dizinin kadrosunda oldukça usta isimler yer alıyor. Kadroya baktığımızda Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Zeynep Eronat, Mesut Akusta, Uğur Yücel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Gözde Çığacı, Cansu Dağdelen, Yeşim Gül, Cihat Süvarioğlu ve Macit Koper gibi isimleri görüyoruz.

Dizinin Yapım Şirketi Yönetmeni ve Senaristi Kim?

Başarılı kadrosuyla dikkat çeken dizinin yapımcı şirketliğini üstlenecek firma T Company (Bülent Turgut) olurken, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve senaryo koltuğunda ise başarılı senarist Altuğ Küçük oturacak.

Masal Çiçeği Dizisinin Yeni İsmi Ne Oldu?

Yeni dizi başlamadan isim değişikliğine gitti. İlk ismiyle şu an verilen yeni ismi arasında pek bağlantı olmasa da diziye verilen yeni isim “Yüzleşme” olarak belirlendi. Bakalım dizi reyting yarışında nasıl sonuçlar elde edecek? Dizinin Şubat ayında yayına gireceği konuşuluyor.