Masal Çiçeği Dizinin Yönetmeni Kim Olacak?


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:35
0

Yeni sezonun adından en sık söz ettireceği tahmin edilen dizisi olan Masal Çiçeği oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Engin Öztürk, Pınar Deniz, Hande Doğandemir, Yiğit Kirazcı ve Uğur Yücel gibi usta isimlerin yer aldığı bu kadronun özellikle oyunculuk kalitesi bakımından muhteşem bir etkiye sahip olduğu belirtilmelidir. Genç oyuncuların de yetenekleri ile göz kamaştırdığı bu yapım T Company tarafından yürütülecektir.

Bu kapsamlı yapımda yönetmen koltuğunda oturacak olan isim ise Ömer Faruk Sorak olacaktır. Yönetmen koltuğunda bu denli yetin bir isimin oturması, oyuncuların yetenekleri ve senaryonun akıcılığı göz önünde bulundurulduğu zaman ne denli memnuniyet veren bir dizi olacağı şimdiden tahmin edilmektedir.

Reyting Kaygısı

Son senelerde oluşturulan kaliteli yapımların gerekli ilgiyi görmemesi sebebi ile bitirilmesi Masal Çiçeği dizisi hakkında da şimdiden endişe duyulmasına sebebiyet vermiştir. Yapımcılar TV üzerinden izlenen dizilerin reyting kapsamında değerlendirilmediğini ve diziyi destek vermek isteyen kişileri direkt olarak TV aracılığı ile izlemelerini tavsiye etmektedir.