Kuzgun Dizisine Yeni Oyuncu!


Güncelleme: 16 Ocak 2019 : 00:51
0
Levent Ülgen Kuzgun Dizisi Kadrosunda!

Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi ”Kuzgun”un kadrosuna sürpriz isim! İddialı kadrosu ve konusuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanan ve ismi ilk açıklandığından beri seyirciyi heyecanlandıran dizi çok yakında ekrandaki yerini alacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin üstlendiği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün’ün yazdığı, başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik ve Burak Uyanık’ın yer aldığı diziye yepyeni bir isim daha dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Kuzgun Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Star TV ekranlarına yeni bir soluk olarak gelmeye hazırlanan Kuzgun dizisinin henüz net tarihi açıklanmasa da Şubat ayı içerisinde yayında olması bekleniyor. Dizinin bu arada Nevşehir Ürgüp bölgesinde çekileceğini de detay olarak ekleyelim.

Kuzgun Dizisi Kadrosuna Son Katılan İsim (Levent Ülgen) Kimdir? Daha Önce Rol Aldığı Diziler?

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği ve Salı günü yayına çıkması beklenen dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Levent Ülgen de dahil oldu. Oyuncu 8 Ağustos 1962 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önce rol aldığı diziler Yılan Hikayesi, Bizim Evin Halleri, En Son Babalar Duyar, Akasya Durağı, Bizim Okul, Salih Kuşu, İnadına Yaşamak, Mihrap Yerinde, Roman Havası, Kiralık Aşk, Aşk ve Gurur, Kocaman Ailem ve Hayati ve Diğerleri dizileri olmuştur.