Leke 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı!


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:23
0

Kanal D ekranlarında vizyona giren ve yayınlandı daha  bölümde kitle oluşturan dizi leke’nin yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı.   Kendine özgü  bir kitlesi olan dizinin yarattığı  hava şimdiden çoğu insanı etkisi altına aldı.  Kardeşi için her şeyi yapmayı göze alan Yaseminin başına gelenler izleyiciyi oldukça etkiledi.

Cem ile Yasemini birbirine  yakınlaştıran Mert’in ikili arasında buzları eritebilecek mi şimdilik merak konusu. Cem’in kadınlara karşı olan yaklaşımı oldukça sert olsa da onu Yasemine çeken bir şeyler vardı. Bir kadının bu kadar onurlu şerefli ve saf olmasına inanmayan Cem’in kafası karışmıştır.

Leke 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında !

Yasemini yüz üstü bırakan ve nefreti ile bir türlü yüzleşemeyen Cem’in neler yapacak. Mert  senin oyuncağın değil diyen Yasemin Cem ile Murat’in yakınlaşmasını engelleyecek mi yeni bölüm 2. Fragmanını izlemek için tıklayın.

LEKE 2. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cem, Arda’yı kurtarsa da iki kardeşin arasındaki buzlar erimez. Arda’nın ağabeyi Cem’e duyduğu öfkesinin arkasında ne vardır? Birkan, Yasemin’i nezaretten çıkarır. Yasemin sürpriz bir şekilde serbest kalmıştır fakat içinde Murat’ın ameliyat parası olan çantası kayıptır. Kardeşinin ameliyat parasını kaybeden Yasemin ne yapacağını bilemez. Birkan’ın ona olan ilgisini anlamayan Yasemin tüm bu oyunlardan habersiz Murat’a durumu nasıl anlatacağını bilemez.

Tüm bunları arkadaşının yüzünden başına geldiğine bir türlü anlatamayan  Yaseminin başına gelenlere üzülmeye bile  zamanı yoktu. Çünkü Yasemin ameliyat olacağı için çok mutlu olan Murat’a, ameliyat olamayacağını nasıl söyleyeceğini bilmiyordu.  Arda artık annesi Belkıs’la yaşamaya başlaması Cem’i çok üzer.

İkili arasında olanlara son darbe mi olacak yoksa ilerleyen bölümlerde araları düzelecek mi bilinmez. Yine de annesi ile kalan Ardaya Cem’in tepkisi nasıl olacak.  Belkıs’ın Arda ile arasının düzelmesine çok sevindi. Cem ile de arasının düzelmesini isteyen Belkıs ne yapacak gelecek bölümlerde göreceğiz.