Lee Na Young’un Romance is a Bonus Book Dizi Çekiminden Fotoğrafları Yayımlandı


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 00:26
0

Romance is a Bonus Book izleyicileri ile tvN kanalında 26 Ocak 2019 tarihinde buluşacak. Dizi cumartesi ve pazar günleri Kore saati ile 21.00’da yayımlanacak. 26 Ekim 2018 tarihinde ilk senaryo okumalarına başlanıldı ve sonrasında çekimler de başladı. Çekimler ile beraber Lee Na Young’un fotoğrafları da yayımlandı. Romance is a Bonus Book drama çekimlerinde Lee Na Young’a bir göz atalım.

Lee Na Young 2010 yılından beri dizilerde yer almıyordu. Uzun süren bu suskunluğunu Lee Jong Suk ile başrolü paylaştığı Romance is a Bonus Book dizisi ile bozuyor. Dizide Lee Na Young, Kang Dan Yi karakterini canlandırmaktadır. Kang Dan Yi ünlü bir metin yazarıydı fakat artık eskisi gibi değildi ve işsiz kaldı. İş aramaya koyuldu. Çok iyi bir özgeçmişi ve bilgisi olmasına rağmen bir türlü iş bulamamaktadır. Sonunda Kang Dan Yi bir yayın şirketinde iş bulur ama bu işe yalan söyleyerek girer. Şirketteki baş editör Cha Eun Ho ile aralarında romantik anlar yaşanmaya başlanır.

Yayımlanan çekim fotoğraflarda özellikle Kang Dan Yi’nin iş görüşmelerine ait sahnelerdendi. Lee Na Yong, Kang Dan Yi karakteri hakkında “Kang Dan Yi zor durumlarda bile cesur ve pes etmeyen bir karektere sahip. Hatta bazen ser, güçlü ve sevilesi bir karakterdir. Kang Dan Yi ile empati kurup onu neşelendirmek istiyorum ve onunla tanışacağım için heyecanlıyım.” dedi.

Romance is a Bonus Book konusu

Romance is a Bonus Book konusu şu şekildedir:
Cha Eun Ho (Lee Jong Suk) çok yetenekli ve zeki bir yazartı. Yayın şirketindeki en genç baş editördür. Soğuk görülmesine rağmen yumuşak bir kalbe sahiptir. Kang Dan Yi (Lee Na Young) eskiden popüler olan bir metin yazarıydı ve arık işsiz olunca yeni bir iş aramaya başlar. Yalan söyleyerek Cha Eun Ho’nun çalıştığı yayın şirketine girdi. Bu ikisi arasında neler yaşanacağını göreceğiz.
Dizinin yönetmenliğini Lee Jung Hyo (A Witch’s Love, The Good Wife, Criminal Minds dizileri) yaparken senaryosunu Jung Hyun Jung (In Need of Romanse, Five Enough dizileri) üstlenmiştir.

Romance is a Bonus Book 1. bölümü Memories of the Alhambra dizisi bittikten sonra 26 Ocak 2019 tarihinde saat 21.00’da yayımlanacaktır.