Kuzgun Minnet Eylemem Türküsüne Özel Klip Yayınladı!


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 02:38
0
Kuzgun
Kuzgun Dizisi Afiş Yayınlandı!

Yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Ayyapım’ın Star Tv’de yayınlanan ve izleyiciden övgü alan Kuzgun dizisi için yeni bir video klip yayınlandı.

Kuzgun Minnet Eylemem Özel Klip

Dizinin sosyal medya hesaplarından yayınlanan klipte Kuzgun dizisinin jenerik müziği olarak kullanılan Minnet Eylemem türküsü ile dizinin can alıcı replikleri birbiriyle buluşuyor. Dizideki kilit sahnelerle harmanlanan video klip izleyiciye hızlı bir özet geçiyor diyebiliriz.

Diziyi soluksuz takip eden izleyiciler klibin altına çok olumlu övgü dolu yorumlar yaparak dizinin ne kadar kaliteli işler çıkardığını bir kez daha tescillemiş oldular.

Kuzgun Minnet Eylemem Şarkısını Kim Seslendiriyor?

Kuzgun dizisinde en can alıcı sahnelerde duymaya alıştığımız Minnet Eylemem türküsünü Floriana Rexhepi isimli Kosovalı şarkıcı seslendiriyor. Bu güzel yoruma Serhat Durmuş tarafından yapılan remix ve düzenleme ile son halini alan türkü, Kuzgun ile popüler bir hal aldı. yü

Minnet Eylemem Türküsünü Kim Yazdı?

Daha önce Burcu Güneş ve Selda Bağcan’ın da aralarında bulunduğu birçok usta tarafından seslendirilen türkü Kul Nesimi tarafından yazılmıştır. Kul Nesimi 17. yüzyılda yaşamış Bağdatlı bir halk ozanıdır. Alevi-Bektaşi gelenekten gelmektedir ve sıkça Enel-Hak diyen Seyyid Nesimi ile karıştırılmaktadır.

Minnet Eylemem Şarkı Sözleri

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem
Arabi, Farisi bilmem, dile minnet eylemem
Sırat-ı Mustakim üzere gözetirim Rahimi
İblisin talim ettiği yola minnet eylemem

Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına
Bugün buldum bugün yerim, Hak kerimdir yarına
Zerrece tamâhım yoktur şu dünya varına
Rızkımı veren Hüda’dır kula minnet eylemem

Ey Nesimi Can Nesimi ol gani mihman iken
Yarın şefaattarım Ahmed-i Muhtar iken
Cümlelerin rızkını veren ol gani settar iken
Yeryüzünün halifesi hünkara minnet eylemem

Kuzgun Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Yönetmenliğini Bahadır İnce’nin üstlendiği, senaryosunu Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı Kuzgun dizisinin baş rollerini Barış Arduç (Kuzgun Cebeci) ve Burcu Biricik (Dila Bilgin) paylaşıyor. Ayrıca dizinin kadrosunda;  Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahsen Eroğlu, Caner Şahin, İpek Erdem,  Derya Beşerler ve Aytek Şayan, gibi tecrübeli isimler de bulunuyor.

İzleyici adete koltuğa kilitleyen dizi her Çarşamba saat 20:00’de Star Tv ekranlarında çıkıyor.