Kuzgun Dizisi Dila Bilgin Kimdir?


Güncelleme: 6 Mayıs 2019 : 19:01
0
Dila Bilgin Kimdir, Burcu Biricik Kimdir

Star Tv’ de yayınlanan Kuzgun dizisindeki ana karakterler birisi olan Dila Bilgin, güzelliği ve keskin zekası ile dikkat çekiyor. Ayrıca çevresindeki insanlara olan şefkati, zorluklara olan direnci kadın, erkek tüm izleyicilerin beğenisini topluyor.

Dila Bilgin, Kuzgun’un çocukluk aşkı ve düşmanının kızıdır. Her ne kadar Kuzgun’a aşık olsa da Kuzgun’un babasına yaptıklarını affedememektedir. Behram Adıvar’ın isteğiyle mecburen Kuzgun ile evlenen Dila, polisle işbirliği yaparak Behram Adıvar’ı yakalatmayı hedeflemektedir.

Kuzgun – Minnet Eylemem

Farklı hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin başarılarının devamını diliyoruz. Peki Dila Bilgin karakterini kim canlandırıyor?

Dila Bilgin Kimdir?

Dila bilgin karakterine hayat veren isim, kariyeri çok önce başlasa da Düşman Kardeşler ve Beni Böyle Sev dizileriyle parlayan oyuncu; Burcu Biricik‘dir.

Kuzgun’un Dila’sı Burcu Biricik Kimdir?

Burcu Biricik aslen Antalyalı olup Antalya’nın Elmalı ilçesinde dünyaya gelmiştir. 1989 yılında doğan Burcu Biricik’in annesi ve babası o çok küçükken ayrıldılar. Annesinin çalışması sebebiyle Ananesinin yanında büyümüştür.

Burcu-biricik-oyuncu

Burcu Biricik Kaç Yaşındadır?

1989 doğumlu olan Burcu Biricik 29 yaşındadır. Tam doğum tarihi 4 Mayıs 1989 olan ünlü oyuncu boğa burcudur.

Burcu Biricik Nerelidir?

Antalya ilimizin Elmalı ilçesinde doğmuş olan güzel oyuncu aslen yörüktür.

Burcu Biricik Çocukluğu ve Eğitim Hayatı

Oyuncu bebekken anne babası boşanmış ve annesi ile birlikte kalmıştır. Annesinin işleri sebebiyle ananesinin yanında Elmalı’da büyümüştür. İlk, orta ve lise yıllarını burada tamamlayan ünlü sanatçı üniversite eğitimi için İzmir’e gitmiştir; Ege Üniversitesi, Arkeoloji Bölümü.

Burcu Biricik Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı
Burcu Biricik Çocukluk Fotoğrafını Paylaştı

Oyunculuk Kariyeri