Kuzgun Dizisinde Barış Arduç Rüzgarı!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:43
0

Kuzgun Dizisi Ay Yapım imzasını taşıyacak ve yeni sezona damgasını vuracak olan yapımların başında geliyor. Kuzgun Dizisi kapsamında başrolleri kimlerin paylaşacağı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Barış Arduç’un başrolü Burcu Biricik ile paylaşacağı dile getirilmiştir. Hem yapım ekibi hem de sunulan oyunculuklar ile muhteşem bir dizinin ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Genç kızların büyük bir sevgi ile takip ettiği Arduç’un bu yeni yapımda da adından sıkça söz ettireceği tahmin ediliyor.

Reyting Engeli Aşılabilecek Mi?

Kaliteli bir çok yapımın bitirilmek zorunda kaldığı bu süreç içerisinde Kuzgun dizisinin başarılı olup olmayacağı daha doğrusu kanalların reyting beklentisini karşılayıp karşılamayacağı merak ile bekleniyor.

Burcu Biricik’in ve Barış Arduç’un sergileyecekleri oyunculuklar ve senaryonun donanımlı yapısının Ay Yapım kalitesi ile buluşmasının sonrasında reytinglerin alt üst edileceği iddia edilmektedir. Dizi severler hem ülkemizde hem de dünya çağında bu diziyi merakla beklemektedir. Arduç’un Kiralık Aşk dizisi sonrasında Arap ülkelerinde de ciddi bir beğeni topladığı belirtilmelidir.