KUZGUN DİZİSİ İZLENDİ Mİ? REYTİNGLERİ NASIL GELDİ?


Güncelleme: 14 Şubat 2019 : 21:00
0

Dün akşam itibariyle Star ekranlarında başlayan, başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in yer aldığı “Kuzgun” dizisi birçok izleyiciden tam not almayı başardı. Ancak, izlenme oranlarında ne yazık ki beklenileni karşılayamadı. İşte detaylar…

YANLIŞ GÜN SEÇİLDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR!

Güçlü oyuncu kadrosu ve kurgusuyla ilgi çeken yapımın tek sıkıntısı yanlış güne konulması gibi görünüyor. Çünkü Çarşamba akşamı en çok reytingi, Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz ve Trt’de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizileri alıyor. Bu sebeple de dizinin ilk bölümde beklenen izlenme oranlarını karşılayamadığı anlaşılıyor. Totalde 13.sırayla yayın hayatına başlaması dizinin çok uzun ömürlü olamayacağı izlenimini bırakıyor. Üstelik geçen hafta Fox ekranlarında başlayan Vurgun dizisi için de, aynı sıkıntı konuşuluyordu. Vurgun dizisi, reytinglerde ilk haftasındaki yerini koruyup 10. Olurken, Kuzgun ne yazık ki onun gerisinde kalmış oluyor. Dizi, ilgi görmüş gibi gözükse de, bu reytinglerle 13 bölümü geçemeyeceği tahmin ediliyor. Gelecek hafta yayınlanacak bölümünde, izlenme oranlarında artış gözükmezse, dizinin geleceği sallantıya girebilir. Şimdi ilk bölüm konusu neydi? Neler olmuştu? Hatırlayalım.

1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dizinin ana konusu, başrol karakter olan Kuzgun’un kayıplara karışması oluşturuyor. Küçük yaşta annesinden ve kardeşlerinden ayrılmak zorunda kaldı. Çünkü, babası Yusuf, kendisine kurulan bir pusu yüzünden hapse düştü. Üstelik bu pusuyu kuran kişi de, can dostum dediği Rıfat’tan başkası olmadı. Yaşananların bedelini en ağır ödeyen kişi de Kuzgun oluyor. Herkesten ve sevdiklerinden uzakta 20 yıl boyunca, acı, öfke ve mücadelenin içinde kendini buldu. Onun kaybolmasından en çok etkilenen kişi de Dila’dır. Çünkü Dila, sadece çocukluk arkadaşını değil, ilk aşkını da kaybetmesinin acısını yaşadı. Aradan 20 yıl geçtiğinde, Dila okumak için gittiği Londra’dan kesin dönüş yaptı. Kuzgun ise Nevşehir’de korumalık yapmaktaydı. Üstelik, çalıştığı yerde aldığı görev de, çocukluk aşkı Dila’yı korumak oldu. Dila ile Kuzgun’un beklenmedik karşılaşmasının, Nevşehir’den İstanbul’a uzanacağından ikisi de habersizdir. Kuzgun, çocukluğunun çalındığu yere geri dönüş yaptığında, sadece Dila’nın hayatını değil, herkesin yaşamındaki dengeleri değiştirecektir.

2.Bölüm fragmanı için tıklayınız.