Korkuyorum Baba Dizisinin Yönetmeni Kim Olacak?


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:37
0

Korkuyorum Baba dizisinin yeni sezona damga vuracağı düşünülmektedir. Özellikle oyuncu kadrosu incelendiği zaman ne derece yetkin bir sistemin söz konusu olduğu çok daha net bir biçimde fark ediliyor. Limon Yapım tarafından üstlenilen bu dizinin uzun soluklu olacağının işaretleri şimdiden verilmeye başlanmıştır.

Dizide çocuk oyuncuların da yetenekleri ile göz dolduracağı tahmin ediliyor. Limon Yapım çocuk oyuncuların en uygun set koşullarında rollerini yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri almıştır. Barış Falay ve Özge Özberk’e eşlik edecek olan çocuk oyuncuların dizi kalitesini artıracağı düşünülmektedir. Dizinin bu denli gelecek vaat etmesinin bir diğer sebebi de yönetmen koltuğunda oturan isimdir.

Genç ve Yetenekli Bir İsim

Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmen koltuğunda oturacağı bu dizide hem senaryo akışının hem de oyunculukların kusursuz bir kalitede olacağı tahmin edilmektedir. Bütün bu unurlar bir araya geldiği zaman ortaya çıkacak olan yapımın kaliteli olmaması gibi bir durumun söz konusu olmayacağı düşünülmektedir. Yine de reyting konusunda hassas olan kanalların diziye tutumunun ne olacağı hala net değildir.