Korkuyorum Baba Dizisi Oyuncu Kadrosu ile Memnuniyet Yaratıyor!


Güncelleme: 7 Şubat 2019 : 16:36
0

Korkuyorum Baba dizisi birbirinden yetenekli oyuncuları bir araya getirmiştir. Özellikle Limon Film tarafından üstlenilen bir yapım olması kişileri ayrıca memnun etmektedir. Kalite konusunda diğer yapım şirketlerine göre çok daha özenli çalışan Limon yapım ortaya koyduğu yeni dizi projeleri ile de göz doldurmaya devam etmektedir.

İmza attığı projelerin birçoğunda başarılı olan Barış Falay’ın başrolünde yer alacağı bu dizide özellikle çocuk oyuncuların yetenekleri de dudak uçuklatacak cinsten. Özge Özberk’in de kadın başrol oyuncusu olarak yer alacağı bu dizide siz de sorunsuz bir biçimde oyunculukları izleyebilir ve dram ile maceranın iç içe geçtiği bu senaryonun tadını çıkarabilirsiniz.

Çocuk Oyuncuların Yükselişi

Bazı cenahlar tarafından etik bulunmasa da geçtiğimiz senelerde çocuk oyuncuların özellikle dikkat çektiği ve memnuniyet yaratan bir performans sergilediği net şekilde görülmektedir. Korkuyorum Baba dizisinde de aynı şekilde oyunculuk kalitesi ile dikkat çeken çocukların yer alacağı tahmin edilmektedir. Limon Yapım çocukların psikolojisinin olumsuz yönde etkilenmemesi için gerekli olan tüm önlemleri almaktadır.