Klavyenin Delikanlıları Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 23:58
0

Kanallar yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Çakallarla Dans film serisinin yapımcılığını üstlenen Murat Şeker yeni bir dizi projesinin hazırlıklarına başladı. Klavye Delikanlıları adlı dizinin oyuncuları tüm kadrosu sizler için haberimizde.

Çakallarla Dans film serisiyle büyük başarıyla imza atan Murat Şeker, aklında olan projeleri bir dizide toplayacağını açıklamıştı.  Çok geçmeden ünlü yapımcıdan sevindiren haber geldi. Murat Şeker  sevenleri Klavye Delikanlıları ne zaman, hangi kanalda hangi isimle ekrana geleceğini merak ediyor.

İlk etapta dizinin ismini sır gibi saklayan Murat Şeker daha sonrasında dayanamayarak dizinin isminin Klavye Delikanlıları olduğunu açıkladı. Süreç Film’in yapımcılığını üstleneceği yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in yer alacağı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in kaleme alacağı proje komedi ve aksiyon türünde olacak.

Show tv ekranlarında yayınlanacak olan Klavye Delikanlıları’nın konusu kısaca şöyle; Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıtasıyla dile getirip bir de üstüne para kazanıyorlardır.

 

Yani kısaca “TROL” olmuşlar. Bayram’ın kuzeni ve bizimkilerin tam tersi bir karakter olan Kuzen Volki Amerika’dan dönmüştür. Dijital dolandırıcılık yapmak için takım kuruyordur. Bayram ve Kerem’i peşinden sürükleyerek yeni nesil bir dolandırıcılık şebekesinin içine sokar. Takımda bir eksik kalmıştır; Seyran. Güzelliği ve zekası sayesinde bir dolandırıcılık abidesi olan Seyran da ekibe katılır. Özellikle zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedefleyen ekibimizi uzun soluklu, bol maceralı ve aşırı komik bir yolculuk bekliyordur. Show Tv ekranlarının fenomen adayı Klavye Delikanlıları’nın oyuncuları. İşte detaylar.

Klavye Delikanlıları oyuncuları yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Klavye Delikanlılar’ın konusu komedi, aksiyon ve macera ağırlıklı olacak. Dizide gerçek dünya ile sanal dünya arasında geçen absürt olaylar anlatılacak.

Dizinin yönetmeni Murat Şeker, Aşk Tutulması, Aşk Geliyorum Demez, Çakallarla Dans, İzmir Çetesi, Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, Hayat Sana Güzel, Arkadaşım Max ve son olarak Çakallarla Dans:Sıfır Sıkıntı filmlerinin  yönetmenliğini yapmıştır. İlk kez dizi yönetmenliği yapacak olan Murat Şeker nasıl bir iş ortaya çıkaracak merak ediliyor.

Klavye Delikanlıları dizisinin oyuncularına Rasim Öztekin, Gül Onat, Vildan Atasever, Kaan Yıldırım, Selen Seyven ve Ali Barkın katıldı. Oyuncularımıza ilişkin bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.


Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Klavye Delikanlıları Rasim Öztekin Kimdir?

1959 doğumlu olan ünlü oyuncu hem Halk Eğitim merkezlerinde hem de amatör tiyatro oyunlarında yer almıştır. Ardından Bir Günlük Aşk Hikayesi, 72. Koğuş, gibi sinema filmlerinin yanı sıra Biraz Düş, Biraz Gülüş, Bir Yaz Eğlencesi ve Yeni Hayat isimli televizyon dizilerinde rol almıştır.

Klavye Delikanlıları Gül Onat Kimdir?

1953 doğumlu olan oyuncu İzmir’de doğup büyümüştür. İkinci Bahar dizisindeki başarılı performansı ile adından söz ettirdikten sonra uzun yıllar Sihirli Annem dizisinde rol almıştır. 2010 yılında Lale Devri isimli dizide oldukça ünlü isimlerle çalışan oyuncu en son TRT 1 ekranlarındaki Hangimiz Sevmedik dizisinde başrol oynamıştır.

Klavye Delikanlıları Vildan Atasever Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu, oyunculuk öncesinde djlik yaparak tanınmıştır. Kurtlar Vadisi isimli fenomen dizide yer aldıktan sonra Kadın İsterse dizisinde Hülya Avşar’ı uçuk kaçık kızını canlandırmıştır. Bu dizi sayesinde oldukça tanınan oyuncu Bıçak Sırtı dizisinde de önemli rol oynamıştır.

Klavye Delikanlıları Kaan Yıldırım Kimdir?

1986 yılında doğmuş olan genç oyuncu ilk olarak Kayıp dizisi ile ekranlarla tanışmıştır. Daha sonra Ulan İstanbul dizisi için gelen teklifi kabul eden oyuncu tanınırlığını iyice arttırmıştır. Kalbim Yangın Yeri ve Mutluluk gibi yapımlarda da yer almıştır.

Klavye Delikanlıları Sinan Çalışkanoğlu Kimdir?

Sinema, dizi, reklam ve tiyatro oyuncusudur. Akademi İstanbul Tiyatro bölümü mezundur. Üniversiteden sonra pandomim ve oyunculuk dersleri almıştır. 1978 İstanbul doğumludur. Selena dizisinde oynadığı Hades karakteri ile tanınmıştır.

Klavye Delikanlıları Selen Seyven Kimdir?

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitim görmüş olan ünlü oyuncu, yönetmen Ezel Akay’ın öz yeğenidir. Genco dizisi sayesinde tanınmaya başlamıştır. Dolu Dizgin Yıllar, Avrupa Yakası, Kocamın Ailesi dizilerinde de başrol oynamıştır.

Klavye Delikanlıları Ali Barkın Kimdir

ODTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan oyuncu Kanada’ya giderek sinema eğitimi almıştır. Dilemma, Deniz Yıldızı, Şefkat Tepe, Babalar ve Evlatlar, Yeşil Deniz gibi dizilerde oynamıştır.

Klavye Delikanlıları Seray Sever Kimdir?

1973 doğumlu olan oyuncu, Atv ekranlarında Sabah Şekerleri isimli programı sunmuştur. Şans Kapıyı Çalınca isimli programda da sunuculuk yapan Sever, daha sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Dadı, O Şimdi Asker, Kurtlar Vadisi Pusu, Yalan Dünya gibi dizilerde rol almıştır.

Klavye Delikanlıları Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık mezundur. 1987 doğumlu olan Uraz, İstanbulludur. 2014 yılında Melis İşiten ile evlenmiştir. Pis Yedli isimli dizie Can karakteri ile tanınmıştır. Dizinin 70. Bölümünde ayrılmıştır. En Son Baba Candır dizisinde Haluk karakterini canlandırmıştır.

Siz dizinin oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Sizce dizi tutar mı? Bu kadro ile dizi başarı sağlayabilir mi?