Klavye Delikanlıları Tahir Kimdir? Mert Asker Kimdir?


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 20:41
0

Klavye Delikanlıları dizisinde Tahir karakterine can veren Mert Asker kim? Klavye Delikanlıları dizisindeki Tahir daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte Klavye Delikanlıları Tahir hakkındaki tüm bilgiler!

Show Tv ekranlarının yeni sezondaki en eğlenceli dizilerinden biri olmaya aday olan Klavye Delikanlıları, sanal alemde yaşanan olayları ve trollüğü dizilere taşıyor. Şu anda yayınlanan dizilerden daha farklı bir şekilde karşımıza çıkan Klavye Delikanlıları, fragmanları ile de büyük ilgi topladı.

Klavye Delikanlıları Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?

Bilgisayar başında insanları eleştirirken ve onlarla konuşurken cesaretli olan kişilerin aslında toplumda ne derece sönük olabileceğini gösteren dizi aslında eğlendirirken de düşündürmeyi amaçlıyor.

Klavye Delikanlıları Tahir Kim? (Mert Asker Kim?)

1990 doğumlu olan oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Küçük yaşlardan beri oyunculuğa büyük bir ilgisi ve merakı vardır. Henüz eğitim hayatı bitmemişken cast ajanslarına yazılmıştır. Sihirli Anahtar isimli ajansa kayıtlıdır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve tavsiye edilen bir dizi olan Yedi Güzel Adam dizisinde Uraz Kaygılaroğlu, Kemal Uçak, Baran Akbulut, Yıldız Çağrı Atiksoy, Çağdaş Tekin, Mertcan Sevimli, Fatih Murat Teke gibi isimlerle birlikte rol almıştır.

Sudan Bıkmış Balıklar, Yalancı Bahar, Sana Bir Sır Vereceğim gibi dizilerde de rol alan oyuncu en son 2016 yılında Rüzgarın Kalbi isimli dizi ile ekranlarda olmuştur. Oyuncuya yeni dizisi Klavye Delikanlılarında başarılar diliyoruz.

Klavye Delikanlıları Tahir karakterini beğendiniz mi? Mert Asker’in oyunculuk performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizideki oyunculuğunu beğendiniz mi? Fikirlerinizi bekliyoruz.

Klavye Delikanlıları Volki Kim?