Klavye Delikanlıları Bitti Mi? Final Mi Yapıyor? Neden Erken Final Yapıyor?


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 20:31
9

Show Tv’nin eğlenceli dizisi Klavye Delikanlıları final mi yapıyor? Sempatik oyuncu kadrosu ve güncel konuların eğlenceli bir senaryoyla izleyiciye sunulduğu Klavye Delikanlıları ekran macerasında sona mı yaklaşıyor?Süreç Film ve Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği,  yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker gibi ekranların aranan isimleri yer alıyor.


Klavye Delikanlıları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl?<<<tıkla


Aslında ekranların en büyük eksiklerinden birisi komedi türünde çok fazla projenin olmaması. Biz Klavye Delikanlıları’nın bu açığı kapatacağını düşünürken ne yazık ki büyük hayal kırıklığına uğradık.


Ufak Tefek Cinayetler İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?<<<tıkla


Salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak, Ufak Tefek Cinayetler, Kadın ve Dolunay gibi başarılı diziler varken Klavye Delikanlıları’nın ekranda tutunabilmesi zor gibi görünüyor.

Klavye Delikanlıları ilk bölümüyle reyting sıralamasında ilk 6’ya girmeyi başarmıştı. Fakat ilerleyen bölümlerde oldukça geriledi. Reytingleri düşen dizilerin reklam gelirleri azaldığı için kısa süre içinde yayından kaldırılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda büyük umutlarla ekrana gelen Rüya dizisi de düşük reytinglerden dolayı kısa süre içinde final yapmak zorunda kalmıştı. Ne yazık ki Klavye Delikanlıları da geleceği olan bir diziye benzemiyor. Sezona iddialı bir giriş yapan başarılı yapım, aynı gün yayınlanan önemli yapımlar arasında sönük kalmışa benziyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümü ile de reyting listelerinin alt sıralarında kendine yer bulan dizi, erken final yapma kararı aldı. 8. bölümü ile ekranlara veda etme kararı alan bu başarılı yapım, final kararı ile sevenlerini üzecek.

Sizce Klavye Delikanlıları devam etmeli mi? Siz diziyi nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

9 YORUMLAR

  1. Kesınlıkle bıtmesın ısterse bütün dızıler kapansın bu dızının yerını hıc bsey alamaz sıkıldıkça tekrarını ızlerız bızde

  2. Tv de ailecek seyrettiğimiz en guzel kaliteli zekice esprili hem de her yaş için uygun esprileri olan dizi neden bitirilir ki. Ağlamaklı silahlı anlamsız dizilerin yani da çok güzel bir boşluğu dolduruyordu Lütfen son vermeyin

  3. 5 senedir tv izlemiyordum. Şu an sadece bu diziyi izliyorum dizi çok özgün. Bayram karakteri rutine bağladı biraz sıktı ama volkinin havası yeter dizi bitmemeli

  4. KESİNLİKLE BİTİRİLMEMELİ. Dizi harika, çok severek izliyoruz. Diğer saçma birbirleri ile aynı olan diziler bitirilmeli bu tarz komedi dizisi maalesef yok. O nedenle Klavye Delikanlıları final yapmamalı…

  5. Bitsin bence çok saçma ve gereksizdi başka ülkelerden kopylanmistir burada tutmadı demekki

  6. Ay bitmesin ya biz esimle bu diziyi çok sevdik sali akşamları keyifle izliyrz çok eğlenceli

Comments are closed.