Klavye Delikanlıları İzlendi Mi? Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 20:56
4

Show Tv‘nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları tuttu mu? Klavye Delikanlıları dizisi izlendi mi? Klavye Delikanlılarının reytingleri nasıl?

Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanacak olan Klavye Delikanlıları dizisi yayın hayatına başladı. Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Uraz Kaygılaroğlu, Vildan Atasever, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Sinan Çalışkanoğlu, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay gibi birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile yayın hayatına başlayan dizi ilk bölümüyle dikkatleri üzerine topladı.

Klavye Delikanlıları Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?

Klavye Delikanlıları dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Dolunay, Tutsak dizileri ile reyting yarışı içerisine girdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 3 sezondur reytinglerde zirvede yer alıyor. Geçtiğimiz sezonda Anne dizisi gibi başarılı bir rakibi olsa da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, birinciliği kaptırmamıştı. Klavye Delikanlıları da Eşkıya’y tahtından indiremeyecek gibi görünüyor.

Dolunay dizisi de bir seyirci kitlesi edinmiş durumda. Tutsak dizisi ise yeni başladığı yayın döneminde reytinglerini Klavye Delikanlıları dizisine kaptırabilir.

Klavye Delikanlıları dizisinin oldukça ünlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Ayrıca konusu da bugüne kadar televizyonlarda işlenmeyen güncel bir tema. Bu nedenle ilgi çekici bir dizi olabilir. Bu da reytinglerde diziye önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Klavye Delikanlıları dizisi, farklı bir temayı işlediği için ilgi çekici olabilir. Ancak ilk bölümü ile ilgi çekse de eğer konu ve olayların işleniş şekli izleyicilerin hoşuna gitmezse sonraki bölümlerde reytingleri azabilir. Dizinin reyting durumu henüz belli değil. Klavye Delikanlıları reytingleri açıklandığında sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Siz Klavye Delikanlıları dizisini beğendiniz mi? Diziyi takip etmeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Klavye Delikanlıları Bayram Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler

4 YORUMLAR

  1. dizi cok guzel bu dizi harika bayildim gulmekden bayram cok iy oynamis sevgiliside cok guzel

Comments are closed.