Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Projesi!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:29
0

Kıvanç Tatlıtuğ büründüğü rolleri tam olarak benimsemesi ile biliniyor. Ekranlarda ile görünmeye başladığı Gümüş, Menekşe ile Halil ve Aşk-ı Memnu gibi projelerde dahi karakteri tam olarak yansıtabilmek için gerekli olan tüm ön hazırlıkları yaparak sürece dahil olmaktadır. Son projesi ise Organiz İşler 2: Sazan Sarmalı olacaktır. Bu film için de gerekli ön hazırlığı yapmış olan Tatlıtuğ sergilediği performans ile oyunculuğunun ne denli geliştirdiğini bir kere daha ispatlayacaktır.

Mankenlik geçmişine sahip olan oyuncular içerisinde en başarılılardan biri olan Tatlıtuğ özellikle role verdiği önem ve projelerine tam olarak sarılması ile dikkat çekmektedir. Sazan Sarmalı filminde birbirinden yetenekli oyuncular ile iş birliği yapması oyunculuğu açısından umut vat edici gelişmelerin olmasını sağlayacaktır.

Yılmaz Erdoğan Faktörü

Sinema denildiği zaman ülkemizde eserleri ile dikkat çeken Yılmaz Erdoğan bir adım daha ön plana çıkmaktadır. Özellikle sunulan senaryoların boşluksuz olması, oyuncu seçimlerinin muntazam şekilde yapılması ayrıca dikkat çeken temel unsurlar arasında yer alır. Erdoğan tarafından senaryosu hazırlanacak ve yönetilecek olan bu film Tatlıtuğ için de nemli bir fırsat olacaktır.