Kırgın Çiçekler Final Tarihi Belli Oldu, Dizi 88. Bölümde Bitiyor (Dizi HAberci)


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 11:50
500

Kırgın Çiçekler Final Tarihi Belli Oldu,  Dizi 113.

Bölümde Bitiyor (Dizi HAberci) farkıyla ilk siz

haberi okuyun..

Atv de iki sezondur devam eden ve bu sezon bitmesi kesinleşen dizinin final yapacağı bölüm sayısı ve tarihi belli oldu. Sevilen dram dizisi Kırgın Çiçekler Final Tarihi Mayıs ayının sonuna doğru olacak ve 113. Bölümde dizi büyük veda yaparak final bölümünü ekrana getirecek. Final tarihinin bir hafta erken bir hafta geç olabileceği de belirtiliyor..

Peki iki sezondur hayli sevilen Kırgın Çiçekler neden bitiyor final yapıyor? Dizi aslında çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Pazartesi günlerine damga vuran diziyi olumsuzluğa iten iki unsur oldu. Biri Show tv de ekrana gelen İçerde dizisi reytingleri silip süpürmüş ve peşinden de Çukur ve Söz gibi yapımlar dizinin reytinglerini oldukça geriletmişti.

Diğer faktör ise dizide senaryo tükenmeye başlayınca uzatmak için tekrarlar yapılmaya başlandı. Mesela defalarca Kemal ve Mesude’nin ayrılık ve kavga sahneleri izleyiciyi bıktırdı. İzleyen kişiler sürekli yeni şeyler yeni gelişmeler görmek istiyor. Böyle gereksiz tekrarlar diziyi itici yapıyor. Senaryoya dahil edilen yeni karakterler ve yeni hikayelerin uzun soluklu olmaması da diziyi olumsuz etkileyen etmenlerdenç

Bu arada Fox tv de diziyi transfer etmek için Atv ye başvurmuş. Ancak gelen haberlere göre Atv Kırgın Çiçekleri dolgun ücret vermesine rağmen Fox tv ye satmamış. Sanırım Hükümet karşıtı politikalarından dolayı anlaşamadılar. Neyse orası bizim konumuz değil. Reytingleri düşmeye başlayan ve senaryoda tekrara başlayan dizi Mayıs 2018 sonunda final yapacak 113. bölümde Kırgın Çiçekler bitecek deniliyor.

Sosyal medyada ve diğer sosyal mecralardan gelen tepkiler ve Çukur ve Söz gibi diziler karşısında reyting kaybeden Kırgın Çiçekler dizisinin reklam gelirlerinin oldukça yüksek olması yapımcılarının karar değiştirmesine neden olur mu bilinmez. Kırgın Çiçekler Final Tarihi net belli olmasada 113. bölüm itibari ile bitecek deniliyor. Hatta dizinin 100. bölüm pastasını kesen yapım şirketi ve dizi oyuncuları bir parti kıvamında veda yapacağı söylendi.

Ancak dizinin fanları dizinin bitmesini istemiyor. Hem kanal hem de yapım şirketi konu ile ilgili ciddi bir eleştiri alıyor. Özellikle twitterdan ve diğer sosyal medya kanallarından gelen tepkilerle hem kanaldan hem de yapım şirketinden karar değişikliği yapar mı bilinmez. Ancak son defa söyleyelim dizinin yapım şirketinden partili bir veda yapacağı bilgisi geldi. Dizi oyuncularının katılımı ile Ağaoğlu Maslak’taki Çukur adlı mekanda büyük bir parti verilecek. Ve bu haberlede dizinin final yapacağı kesinleşmiş oldu. Sizler de konu ile ilgili  lütfen görüşlerinizi aşağıya yazın. Sizce dizi bitmeli mi, yoksa devam mı etmeliydi? Verilen karar doğru mu? Yazdığınız yorumlar için Teşekkür ederiz.

https://www.youtube.com/watch?v=C2sJ6xoOO1M

500 YORUMLAR

  1. Lütfen bitmesin bir çözüm bulun gerçekten güzel bir diziydi başka kanala alın lütfen ya devam etsin

Comments are closed.