Kelime Oyunu Artık Kanal D’de! Saat Kaçta Yayınlanacak?


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 14:16
0

Ali İhsan Varol‘un sunumuyla ekranlara gelen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu‘nda büyük sürpriz.

Haftaiçi her gün teve2 kanalında izleyici ile buluşan Kelime Oyunu programı artık Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

YAYIN GÜNÜ VE SAATİ NE?

Ekranlarda uzun süredir büyük başarı ile yayınlanmaya devam eden Kelime Oyunu programının yeni bölümü 22 Aralık Cumartesi günü saat 16.45’te Kanal D’de yayınlanacak.

Ekranların en naif ve zarif yarışma programı Kelime Oyunu, teve2 ekranında yani Kanal D’nin kardeş kuruluşunda izleyici ile buluşmaktaydı. Kelime Oyunu eğlencesiyle, heyecnıyla hız kesmeden devm ediyor. Hafızasına güvenenler, zamana kafa tutanlar bu yarışmada buluşuyor. Ali İhsan Varol’un sunumuyla Kelime Oyunu cumartesi 16.45’te Kanal D’de!

Ali İhsan Varol kim? Ali İhsan Varol kaç yaşında? Ali İhsan Varol nereli? Ali İhsan Varol eşi kim? Ali İhsan Varol çocuğu var mı? Ali İhsan Varol hangi dizilerde oynadı?

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

Ali İhsan Varol, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Çerkes kökenli Türk sunucu, yapımcı, oyuncu ve senaristtir.

Ankara Üniversitesinde Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve son olarak da Kamu Yönetimi bölümlerine girmiş, ancak üç bölümü de bitiremeden bırakmıştır. Üniversiteden sonra Bodrumda 1.5 yıl araba kiralama işinde çalıştı. Turizm sektöründe iş hayatına devam etti.

İŞİN MUTFAĞINDA BAŞLADI

Televizyon sektörüne prodüksiyon asistanlığı ile başlamıştı. Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol, daha sonra metin yazarlığına başladı. Sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Kelime Oyunu programının herkes tarafından tanınmasını sağladı.

ÇARLİ’NİN BAKICISIYDI

Oyunculuğa ilk adımını 1998 yılında Star TV’de yayınlanan Çarli Dizisi ile atmıştır. Aynı zamanda dizinin başrolü Çarli’nin bakıcılığını üstlenmiştir.

KARDEŞ PAYI’NDA ROL ALDI

Sonrasında 2014 yılında yine Star TV’de yayınlanan Kardeş Payı ile oyunculuğa devam etmiştir. Daha sonra dizinin senaryo ekibine de dahil olmuştur.

Halen teve2 kanalında Kelime Oyunu programını hazırlayıp sunmaktadır.