Kardeş Çocukları Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 21:57
0
Kardeş Çocukları Ne Zaman Başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni ve iddialı dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları, iddialı kadrosu ve tanıtımlarıyla bir hayli dikkat çekiyor. Dram türünde bir dizi olacak olan Kardeş Çocukları konusuyla da genel seyirciyi ekrana bağlayacağa benziyor.

İddialı kadrosuyla ve dikkat çeken fragmanlarıyla da seyircinin daha şimdiden ilgisini yakalamaya başlayan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban, Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan ve Nilay Erdönmez gibi isimler yer alacak.

Kardeş Çocukları Yönetmeni, Yapımcısı ve Senaristi Kim?

Dizinin yapımcılığını üstlenen şirket Gold Film olacak. Senaryosunu Sırma Yanık üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturacak. Başarılı dizilere imza atan Gold Film bakalım yeni dizisinde de aynı başarıyı yakalayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Kardeş Çocukları Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Kadrosu ve konusuyla iddiasını ortaya koymaya hazırlanan Gold Film dizisi Kardeş Çocukları’nın yayın tarihi belli oldu. Buna göre dizi 27 Ocak Pazar akşamı son dakika değişikliği olmazsa yayın hayatına başlamış olacak. Rakipleri ise Elimi Bırakma, Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve TV8 yarışmaları olacak.

Tüm ekibe şimdiden başarılar diliyoruz.