Kardeş Çocukları Dizisine İki Yeni İsim Daha Katıldı? Kardeş Çocukları Kim Kimdir?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 14:30
0

Star Tv‘nin yeni dönemdeki en iddialı projelerinden olan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosu netleşmeye başladı.

Birbirinden ünlü oyuncuları buluşturan diziye iki yeni isim daha katıldı.

Başrollerinde Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu gibi isimleri buluşturan Kardeş Çocuklarına hangi oyuncular katıldı?

İŞTE O İSİMLER

Kardeş Çocukları dizisine son katılan isimler Lebriz karakteriyle Bizim Hikaye ve Kadın dizilerindeki rolleriyle tanınan Evrim Doğan ve mimar Refik Karay karakteri ile usta aktör Engin Alkan oldu. Alkan dizide Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı karakterin eşini oynayacak.

Evrim Doğan.

ÇEKİMLER BAŞLADI MI?

Çekimleri yeni başlayan Kardeş Çocukları filminin Star Tv’de hangi gün ve saatte yayınlanacağı ise henüz belli değil.

İLGİNÇ SLOGAN

Gold Film prodüksiyonluğunda gerçekleştirilen dizinin yönetmeni ise Faruk Teber. Dizinin senaryo yazarlığını ise Sırma Yanık yapmakta. Dizinin senaristinin sloganı ise Evlatlar annelerin sınavıdır, hayaller de hayatların…

Engin Alkan.

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Mehmet Aslantuğ‘un uzun bir aradan sonra setlere dönmesini sağlayan dizide beğenilen aktrist Ayça Bingöl de hünerlerini sergileyecek.

Kardeş Çocukları dizinin diğer oyunları arasında Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu Alara Turan, Batuhan Ekşi, Nilay Erdönmez ve Murat Daltaban gibi tanınmış isimler yer alıyor.

USTA YÖNETMEN KOLTUKTA

2019 yılının ilk ayında ekranlarla buluşması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor.

ÜNLÜ DİZİLERİN SENARİSTİ

Dizinin senaristliğini ise Güllerin Savaşı, Adını Feriha Koydum, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerin de senaryosunu yazan Sırma Yanık yapacak.


KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Faruk Teber’in yönettiği dizide geçmişte Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ) adlı doktora aşık olan Umay ve Ümran adlı iki kızkardeşin hikâyesi ekrana taşınıyor. Kadına şiddeti de sorgulayan dizide arkasında büyük bir sırrı bırakıp büyükşehire kaçıp yepyeni bir kimlikle zengin bir hayata adım atan Umay’a Nur Fettahoğlu hayat veriyor.

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

KARDEŞ ÇOCUKLARI KİM KİMDİR?

Mehmet Aslantuğ (Yıldırım Saner)

Yıldırım yıllar önce Ümran’a aşık olmuş ama kader onları bir araya getirmemiştir. Yıldırım şimdilerde ülkenin en önemli kalp cerrah profesörlerindendir.

Ayça Bingöl(Ümran)

Ümran, Yıldırım’a aşık olmuş ama onunla evlenmemiştir. Kardeşi Ümay ile hiç görüşmemişlerdir yıllardır.

Nur Fettahoğlu (Umay)

Umay, Ümran’ın kız kardeşidir ve ablası ile yıllardır karşılaşmamışlardır. Bir mimar ile evlidir. Hayat isminde 20 li yaşlarda güzel bir kızı vardır.

Afra Saraçoğlu (Hayat)

Hayat, Umay’ın kızıdır. Güzelliği ile dikkat çekmektedir. Hayata sımsıkı tutunan aklı başında bir kızdır Hayat.