Kanatsız Kuşlar Tuttu mu? Kanatsız Kuşlar Erken Final mi Yapıyor?


Güncelleme: 11 Ağustos 2017 : 08:33
124

Kanatsız Kuşlar dizisinde neler oluyor? Kanatsız Kuşlar dizisi final mi yapacak? Kanatsız Kuşlar dizisi yeni sezona devam edecek mi? Sorularının cevabını sizler için araştırdık.

Atv ekranlarının yeni dizisi Kanatsız Kuşların üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Dizi ile ilgili erken final haberleri yapılıyor. Ancak dizinin yapımcılarından ve kanaldan resmi bir açıklama yapılmadı. Kanatsız Kuşlar dizisi, ilk 4 bölümüyle ekran serüvenine devam edecek.

Daha sonra eğer reytingler yeterli olursa dizinin ilk 13 bölümü çekilecek. Konu ve oyuncu kadrosunda yapılacak değişikliklerle daha fazla reyting alabilirse dizi yeni sezona da devam edebilecek.

Atv ekranlarında yayınlanan dizilerle ilgili olumsuzluklar bir süredir devam ediyor. Dizi birkaç dizisini uzun sezonlar boyu ekranlara taşımış olsa da yeni dizilerinde bu başarıyı yakalayamadı. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan Ölene Kadar dizisinin 13. Bölümüyle final yapması büyük tepki toplarken bu dizinin yerine İkisini de Sevdim isimli dizi getirilmişti.

İlk yayınlandığı 15 haziran Perşembe günü aldığı 13,10 reyting oranı ile 3. sırada olan Kanatsız Kuşlar’ın daha sonra reytingleri oldukça düşük geldi. Bu nedenle ilk iki bölümü sonrasında dizi ile ilgili final kararı akıllarda belirdi.

Kanatsız Kuşlar dizisindeki reytinglerden memnun olunursa dizi bir süre ekranları süsleyecek gibi görünüyor. Ama dizi en başında bir yaz dizisi olarak tasarlandığı için şimdilik durumu belirsizliğini koruyor. Sizce Kanatsız Kuşlar bitmeli mi? Yoksa dizi devam mı etmeli?

124 YORUMLAR

  1. Harika bir dizi bence bitmemeli ailecek severek izliyoruz Kırgın çiçekler artık mide bulandırıyor bitsin!!!

  2. Neden böyle güzel dizileri bitiriyorlar kırgın çiçekler gibi saçma sapan diziler devam ediyor anlamıyorum DEVAM ETSİN

  3. Bitmesin dizi çok güzelya erken daha ileride ilgi toplucak inşaAllah final olmasın lütfen 🙁

  4. Bitmezse cok sevinirim cok guzel birvdizi ama dizide aysun ve emreden nefrettttt ediyorum zeynebin karakterine ise bayiliyorummm cok akilli bir kiz

  5. Dizi bitmese super olar.konu cok merakli oyuncular iyi.yalniz melis zeyneb karakterine uymadi tam icden oynamiyor gibi geldi bana.bu emre ve aysunada qiciq oluyorum.bu karakterler olmasada olurdu

  6. Devam eder insallah ben o diziyi cok seviyorum bitmemesi icinde hep dua ediyorum insallah bitmez AMİN

  7. Yaaa lutfen bu dizi hic bitmesin.Ben bu diziyi cook sevdim hem de bir sorun mu vaar???Neden bitiyor ki??

  8. Kanatsiz kuslar devam etmeli yanliz bir kaduniin hayatla nasil zorluklar yasadigini yansitiyor gercek bir aile dzisi bencede bitmesin en azindan eylule kadar Ulker

  9. COK IYI DIZI. OYUNCULAR DA GUZEL. BIR KAC AY DAHA SURSUN, EN AZINDAN EYLULUN SONUNA KIMI DEVAM ETSIN.

Comments are closed.