Kanatsız Kuşlar Tuttu mu? Kanatsız Kuşlar Erken Final mi Yapıyor?


Güncelleme: 11 Ağustos 2017 : 08:33
124

Kanatsız Kuşlar dizisinde neler oluyor? Kanatsız Kuşlar dizisi final mi yapacak? Kanatsız Kuşlar dizisi yeni sezona devam edecek mi? Sorularının cevabını sizler için araştırdık.

Atv ekranlarının yeni dizisi Kanatsız Kuşların üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Dizi ile ilgili erken final haberleri yapılıyor. Ancak dizinin yapımcılarından ve kanaldan resmi bir açıklama yapılmadı. Kanatsız Kuşlar dizisi, ilk 4 bölümüyle ekran serüvenine devam edecek.

Daha sonra eğer reytingler yeterli olursa dizinin ilk 13 bölümü çekilecek. Konu ve oyuncu kadrosunda yapılacak değişikliklerle daha fazla reyting alabilirse dizi yeni sezona da devam edebilecek.

Atv ekranlarında yayınlanan dizilerle ilgili olumsuzluklar bir süredir devam ediyor. Dizi birkaç dizisini uzun sezonlar boyu ekranlara taşımış olsa da yeni dizilerinde bu başarıyı yakalayamadı. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan Ölene Kadar dizisinin 13. Bölümüyle final yapması büyük tepki toplarken bu dizinin yerine İkisini de Sevdim isimli dizi getirilmişti.

İlk yayınlandığı 15 haziran Perşembe günü aldığı 13,10 reyting oranı ile 3. sırada olan Kanatsız Kuşlar’ın daha sonra reytingleri oldukça düşük geldi. Bu nedenle ilk iki bölümü sonrasında dizi ile ilgili final kararı akıllarda belirdi.

Kanatsız Kuşlar dizisindeki reytinglerden memnun olunursa dizi bir süre ekranları süsleyecek gibi görünüyor. Ama dizi en başında bir yaz dizisi olarak tasarlandığı için şimdilik durumu belirsizliğini koruyor. Sizce Kanatsız Kuşlar bitmeli mi? Yoksa dizi devam mı etmeli?

124 YORUMLAR

  1. Ya ben bu diziye bayılıyorum. Reklamlarını bile izliyorum. Annemler bizim hikaye açınca kumandayı zorlanırsın alıp reklamını izliyorum. Nolur bitmesin. Ben nefmuz ve zeyonu çok sevdim çok, yakışıyorlar? bitmesin?

  2. Bitmesin kesinlikle perşembe günü reklamları bile izliyoruz kaçırmamak için lütfen bitmesi

  3. Kesinlikle bitmesin çok düzgün bir dizi seviyeli ve memnuniyetle perşembe günlerini çekiyoruz bitmesinnn

  4. Onur ve Zeynep ben sizi çok seviyorumm♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥♥♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ışte bu kalplerin hepsi sizin size hersey feda oldun beeee

  5. Onur ve Zeyneb ben sizi ÇOK seviyorum keşke şimdi
    şuan sizin yanınızda olsam ben sizi ÇOK seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

  6. Ben ONUR ve ZEYNEP in hayranıyım sakına sezona girmesin ben yoksa aklımı kaçırıım sizi ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMM

Comments are closed.