Kanatsız Kuşlar Onur Öldü Mü? Ümit Kantarcılar Diziden Ayrılıyor Mu


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 14:19
0

Suların bir türlü durulmadığı dizide Ahmet Onur’u öldürmeye karar verir. Zeynep’e hastalık derecesinde aşık olan Ahmet, Onur’u öldürmesi için kiralık katil tutar. İzleyen herkesin kafasında aynı soru işareti Onur ölecek mi? Ümit Kantarcılar diziden ayrılacak mı? 

Dram ve hüzün yüklü hikayesiyle ön plana çıkan dizinin son bölümünde yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi. Ahmet’ten haber alamayan babası çılgına döner. Zeynep’i Ahmet’in elinden kurtaran Onur derin bir nefes almıştır. Fakat başına geleceklerden habersizdir. Ahmet’in Zeynep’e olan takıntılı aşkı Onur’u öldürmeye kadar gidecektir. Zeynep’le arasındaki tek engelin Onur olduğunu düşünür ve onu ortadan kaldırması için bir kiralık katille anlaşır.

Kanatsız Kuşlar Kemal Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler Ve Kısaca Hayatı

Onur’u takibe alan kiralık katil bulduğu en uygun zamanda işini bitirir. Haince vurulan Onur ölecek mi senaryo gereği vurulan Ümit Kantarcılar diziye veda mı edecek? Dizinin takipçilerini güzel haberi verelim Onur ölmeyecek ama ağır yaralanacak. Tüm bunların kendisi yüzünden yaşandığını düşünen Zeynep büyük bir vicdan azabı çeker.

Heyecan ve hüznün hiç eksik olmadığı dizi perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Aynı gün aynı saatte yayınlanan, Siyah İnci ve Bizim Hikaye dizilerini gölgede bırakan Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin ile yarışıyor.

Sizce Onur ölecek mi? Ümit Kantarcılar diziden ayrılacak mı? Zeynep ve Onur’u yakıştırıyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=b_xZQLXGD-k