Kanatsız Kuşlar Nefise Ölecek Mi? Diziden Çıkacak Mı


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 16:16
1

En çok izlenen kanallarından biri olan Atv’nin en çok izlenen dizilerinden Kanatsız Kuşlar tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ederken dizide beklenmeyen bir gelişme yaşandı. İntikam peşinde olan Tuba bu defa çok ileri gider. Eline aldığı silahla Nefise’yi gözünü kırpmadan vurur. Peki Kanatsız Kuşlar Nefise ölecek mi, diziden çıkacak mı? İşte detaylar…


Kanatsız Kuşlar Asya Kim? Sera Arıman


Herkesin merakla beklediği Kanatsız Kuşlar Nefise ölecek mi sorusuna gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Muzaffer Nefise ve çocuklarla tam bir aile olmak için herkesi bir araya toplamayı başarmıştır. Muzaffer artık onlara sonuna kadar sahip çıkacaktır. Azime ve Nefise bu mutlu aile ortamından oldukça tedirgindir. Herkesten gizledikleri baba oğlun aynı evde yaşayacak olması onlar için farklı sorunlara yol açar. Diğer taraftan Tuba kaybettiği her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Nefise ve Azime ile kanlı bir hesaplaşma yaşayacaktır.

Tuba’nın planları yolunda gidecek mi? Kanatsız Kuşlar Nefise ölecek mi? tüm bu soruların yanıtı izleyenler tarafından merak edildi. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Nefise ölmeyecek. Dizide heyecanı artırmak ve izleyenleri dikkatini çekebilmek için senaryoda bu tarz sahnelere yer veriliyor.

Dizide bir diğer önemli gelişme ise Onur ve Zeynep cephesinde yaşanıyor. Onur sebep olduğu kaza yüzünden kendini suçlu hissederken ifade vermeye gittiğinde şok eden gerçekle yüz yüze gelir.

Heyecanın ve dramın artarak devam ettiği Kanatsız Kuşlar dizisi yepyeni bölümü ile 22 şubat perşembe ekranlarda.

Kanatsız Kuşlar Nefise ölecek mi, diziden ayrılacak mı? Nefise karakterinin bu dizide yıldızı parladığı için şimdiden yapımcılar peşine düşmüş durumda. Çokça yeni diziden başrol teklifi aldığı konuşuluyor. Fakat Nefise karakterine hayat veren Deniz Bolışık Kanatsız Kuşlar final bölümüne kadar diziden ayrılmayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=KZrt3fQn-bc

Comments are closed.