Kanatsız Kuşlar Emre Öldü mü? Nefise’nin Oğlu Neden Öldü?


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 11:34
0

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kanatsız Kuşlar, yeni sezon dizileri arasında reytinglerde üst sıralarda izlenmeye devam ediyor. Oldukça sevilen diziye yeni karakterler girdiği gibi var olan karakterlerde de yavaş yavaş oynanmaya başlandı.

Geçen haftaki bölümde küçük Aysun ve Mert oynarken yanlışlıkla Mert düşmüştü.Bunu gören Muzaffer Bey ise Mert’in düşmesine Aysun sebep olmuş gibi kızmış ortalığı galeyana getirmişti. Bunu gören Emre ise karşı atakta bulununca işler içinden çıkılmaz bir hal almıştı.

Muzaffer Bey ile tamamen aralarının açılması sonucu Emre nin öfkesi daha da artmıştı. Her şeye kardeşleri için katlanan Emre, hem istediğini elde etmek hemde Muzaffer Beyden öcünü almak için bi plana ister istemez dahil oldu.

Muzaffer Bey’in biricik oğlu Mert kaçırıldı ve karşılığında da para istenilmişti.Muzaffer Bey ise artık yapılacak bir şey olmadığını düşünüp oğlu için istedikleri parayı istedikleri yere götürüp bıraktı.

Muzaffer Bey oğlu Mert için elinden geleni yapsa da işler istediği gibi gitmez. Nasıl olduğunu henüz bilmediğimiz bir durum meydana gelmiştir. Son izlediğimiz fragmanda  ise Muzaffer Bey Emre’nin Nefise’nin oğlu olduğunu öğrenmiş ve Nefise’ye oğlunun öldüğünü söylemiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=ekIOZyzhPRE&feature=push-u-sub&attr_tag=kDqMPpag5S-SoKgH-6

Gerçekten Nefise’nin oğlu Emre öldü mü? yada Muzaffer Bey Nefise oğlun öldü derken Emre yi mi kast etti yoksa kendi oğlu Mert ten mi bahsetti?, Sizce bu bölümde ölen kim? Kanatsız Kuşlar Mert Öldü mü?, Kanatsız Kuşlar Emre Öldü mü?, Nefise’nin oğlu öldü mü? 

Kanatsız Kuşlar Yeni Sezonda Devam Edecek Mi? Bitecek Mi? ayrıntılar için tıklayınız