Kanatsız Kuşlar Ceylan Kim Sevgilisi Ve Oynadığı Dizilerle İlgili Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 19:02
0

Kanatsız Kuşlar dizisinde Ceylan karakterini canlandıran Öykü Naz Altay kimdir? Dizideki rolü ve biyografisi hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Doksanlar dizi kadrosunda yer alan Öykü Naz Altay, Atv’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar‘ın kadrosuna dahil oldu.

Başrollerini Deniz Bolışık, Ümit Kantarcılar, Seda Türkmen, Melis Tüzüngüç ve Ahmet Varlı’nın paylaştığı dizinin kadrosuna Ceylan rolüyle dahil olan Öykü Naz Altay dizinin seyrini oldukça değiştirecek.

Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği her hafta perşembe günleri Atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kanatsız Kuşlar’ın oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha dahil oldu. Daha önce Atv ekranlarında yayınlanan Doksanlar dizisinde izlediğimiz Öykü Naz Altay genç ve gelecek vaat eden bir oyuncudur. Öykü Naz Altay Doksanlar dizisinde Merve isminde bir lise öğrencisini canlandırmıştır.

Öykü Naz Altay Kanatsız Kuşlar dizisinde Zeynep’in mahalleden arkadaşı rolünü üstlenecek. Güzelliğiyle dikkat çeken genç oyuncu dizinin seyrinde önemli değişikliklere sebep olacak.


Kanatsız Kuşlar Yeni Sezonda Devam Edecek Mi? Bitecek Mi?


Kanatsız Kuşlar Dizisi Öykü Naz Altay Kimdir?

31 Mayıs 1995’te dünyaya gelen genç oyuncu İstanbul’da doğup büyümüştür. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar tiyatro bölümünde oyunculuk eğitim almıştır. 4 yıl önce ekrana gelen Doksanlar dizisinde Merve karakterine hayat vermiştir. Henüz kariyerinin çok başında olan Öykü Naz Altay Kanatsız Kuşlar dizisiyle uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara dönüyor.

Kanatsız Kuşlar duygu dolu hikayesiyle her perşembe Atv’de.


Kanatsız Kuşlar Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?