Kanatsız Kuşlar Aylin Diziden Ayrıldı Mı? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 00:03
2

Kanatsız Kuşlar dizisinde Aylin karakterini canlandıran Özlem Gezgin diziden ayrılıyor mu? Kanatsız Kuşlar dizisindeki Özlem Gezgin dizide ölecek mi?

Atv ekranlarında her Perşembe akşamı seyircisi ile buluşan Kanatsız Kuşlar dizisinde izleyicisini derinden sarsan bir olay yaşandı. Dizide Özlem Gezgin’in canlandırdığı Aylin karakteri vuruldu.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?

Behzat ve adamlarının Mert’i kaçırmaya çalışırken Aylin’i vurmaları sonucunda Aylin karakteri yaralandı. Yaralanmasının ardından Behzat ve adamlarından korktukları için hastaneye gidememeleri Aylin’in durumunun ağırlaşmasına neden oldu.

Aylin ve Emre, Aylin yaralandıktan sonra birbirlerine karşı olan duygularını da açıkladılar. Dizi, hayli romantik bir hal aldı. Ancak Emre, Aylin’i bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Aylin ve Emre karakterinin yaşadığı duygusal beraberlik, Kanatsız Kuşlar dizisinin sevenlerini de etkiledi. Böyle bir aşk hikayesi yaratıldığı için dizideki Aylin karakteri iyileşerek diziye yeniden dahil olabilir.

Emre, Aylin’i bırakıp kaçmak zorunda olsa da sonradan onun yanına dönüp iyileşmesi için elinden gelen çabayı gösterebilir. Diğer türlü dizide bundan sonra sürekli Emre’nin vicdanıyla olan yüzleşmesine tanık olabiliriz.

Kanatsız Kuşlar dizisinde rol alan Özlem Gezgin, Aylin karakteri ile büyük beğeni topluyordu. Sevilen diziden bu bölümde ayrılması, diziyi yakından takip edenleri üzecektir.

Sizce Aylin karakteri diziden ayrılmalı mı? Aylin karakterinin yerine başka bir karakter diziye dahil olmalı mı? Aylin karakteri ile Özlem Gezgin’i dizide görmek istiyor musunuz? Emre Aylin aşkı diziye heyecan katar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kanatsız Kuşlar Aylin Kimdir?

2 YORUMLAR

Comments are closed.