Kanatsız Kuşlar 12. Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 24 Ağustos 2017 : 12:29
0

Kanatsız Kuşlar 12. bölümde neler olacak? Kanatsız Kuşlar dizisi 31 Ağustosta neler olacak? Kanatsız Kuşlar 12. Bölüm Fragmanı ve Özeti

Atv ekranlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olan Kanatsız Kuşlar’da olaylar durulmak bilmiyor. Nefise, çocukların kendi çocukları olduğunu itiraf etmeye çok yakınlaştı.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı? <<<tıklayınız

Nefise ve kızlarının yaşadığı zor durumları anlatan dizi son bölümüyle de nefesleri kesti. Tuğba’nın hırsı, Nefise’nin gerçekleri açıklamaya çalışması yine diziye damgasını vurdu.

Nefise, gerçekleri anlatmaya ve çocuklarını korumaya çalışırken durumlar pek de buna müsaade etmeyecek gibi görünüyor. Nefise gerçekleri açıklamadan önce eğer gerçeklere ulaşan Tuğba olursa bu durum Nefise’yi çok zor duruma düşürecek.

Kanatsız Kuşlar dizisinin 12. bölümü yine büyük bir heyecan yaratacak. Eğer Nefise gerçekleri anlatabilirse Muzaffer Bey’in tepkisi çok büyük olabilir.

Kanatsız Kuşlar Nefise Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler <<<tıklayınız

Ayrıca Zeynep ile Onur arasındaki duygusal yakınlaşma da Zeynep’in kardeşinin tepkisine yol açacaktır. Zeynep, mantıklı kararlar vermeye çalışsa da duygularına yenil düşecek gibi görünüyor.

Aysun, eve Muzaffer Beyin oğlu Mert’in gelmesiyle birlikte büyük üzüntü yaşayacaktır. Annesiyle dilediği gibi vakit geçiremeyen ve her geçen gün annesini daha fazla özleyen küçük kızın Mert’i kıskanması da başka olaylara sebep olabilir.

Azime‘yi sıkıştırarak gerçekleri öğrenmeye yaklaşan Tuğba, Nefise’nin zor olan hayatını daha da zorlaştırabilir.

Kanatsız Kuşlar dizisini izlemeyi seviyor musunuz? Kanatsız Kuşlar dizisi devam etmeli mi? Sizce son yayınlanan bölüm nasıldı? Dizi hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=1hkkt0YxlCU